Verónica Pallini protagonitza una funció benèfica de l’obra «Te voy a matar mamá» a Porta4 el proper 1 de juny.

Aquest mes de juny i després del seu pas per Madrid, Verónica Pallini torna a la Sala Porta4 per protagonitzar una vegada més l’obra Te voy a matar mamá, aquest cop, però, en col·laboració amb l’ONG Planetaria DSR (Dentistas sobre ruedas) a qui aniran destinats tots els beneficis. La funció es farà el dijous dia 1 de juny a les 21.00 hores.

Te voy a matar mamá |

Te voy a matar mamá és l’obra escollida per a l’ocasió, un monòleg de l’autor argentí Eduardo Rovner que tracta de les relacions entre mare – filla i de com, els conflictes filials, acaben portant a la protagonista a decidir esperar a la seva mare per matar-la.

L’actriu i docent argentina Verónica Pallini, empatitzant amb el projecte, va voler col·laborar-hi interpretant l’última producció de Porta4 amb benefici exclusiu per a l’associació.

L’associació DSR |

Acció planetària DSR és una associació sense ànim de lucre formada per dentistes, professionals de la cooperació i voluntaris de diferents sectors que treballen per millorar la salut bucodental en països i regions amb mancança de serveis odontològics. Actualment treballen a Perú, Grècia, Sierra Leone i Barcelona amb diferents projectes adaptats a cada context per a poder establir, en últim terme, un espai de salut més global en el que es tinguin en compte aspectes des de la salut fins a l’educació, la cultura i l’art.

Les 1001Dents és la clínica privada situada a Barcelona lligada al projecte DSR on els pacients paguen els seus tractaments i el 13% d’aquest import va destinat a la clínica solidària d’Acción Planetaria on atenen a pacients que no poden costejar-se un tractament dental.