Végere, el primer centre d’estètica vegana, celebra el seu primer aniversari.

Fotografia equip Végere. Fotografia cedida per Végere

El passat 25 de maig de 2018, va ser el dia escollit per l’equip de Végere per a celebrar el seu primer aniversari, del centre d’estètica vegana de Barcelona. A l’esdeveniment hi van assistir clients, influencers, premsa, amics i col·laboradors i des de primera hora de la tarda i fins a l’hora del tancament van ser molts els que van voler passar pel local situat al carrer Ramón y Cajal 32, per celebrar l’efemèridei. Un cop a dins els assistents van poder degustar diverses propostes gastronòmiques presentades en un càtering vegà, a més una Dj va amenitzar l’acte amb una selcció de clàssica musicals, a més l’acte va servir per explicar què és la bellesa vegana, el concepte de salut i benestar del centre i tots els detalls que cuida l’empresa en coherència amb l’estil de vida dels seus clients i les seves necessitats estètiques. Ja uns dies abans Végere va ser l’empresa de backstage encarregada de l’estilisme de presentadores (entre les quals Marina Rossell), i models de l’esdeveniment que va celebrar els 25 anys de Bio Cultura, usant exclusivament cosmètics i maquillatges naturals i ecològics.

El centre |

Végere amb un any escàs de vida, però amb una llarga trajectòria professional del seu personal, propietaris i col·laboradors, al món del natural, bio, vegetal i vegà, ha estat el primer a oferir serveis de bellesa d’aquest tipus, així com actualment és el centre de referència de la ciutat. La seva filosofia és la d’apostar per un concepte de bellesa diferent, utilitzant productes de qualitat, responsables amb la vida, els més orgànics possibles i que continguin el distintiu «Crueltyfree«, és a dir, que no estiguin relacionats amb l’explotació animal. També seleccionen tots els productes i ingredients utilitzats amb molta cura. Únicament treballen amb marques que garanteixin que són 100% veganesVégere ofereix l’opció de cuidar-nos, relaxar-nos i millorar el nostre aspecte sense, per a això, danyar a altres éssers. Tots els productes que utilitzen estan lliures d’ingredients sintètics, derivats del petroli, pesticides, OMG, silicones… etc. A més treballen amb principis actius ecològics, provinents d’extractes de plantes, i d’olis vegetals.

Fotografia: Cedida per Végere

Els tractaments vegans que ens ofereix Végere han estat creats i desenvolupats per Mayte Sánchez, amb una experiència de gairebé 20 anys tant al món de l’estètica convencional com de la bellesa alternativa i la cosmètica natural com a directora de diversos centres, i desenvolupant tasques d’encarregada o terapeuta. És massatgista especialitzada en teràpies manuals i alternatives (quiromassatge, reflexologia, osteopatia, reiki, drenatge) i tècnica en nutrició i dietètica. Completen els seus coneixements les flors de Bach, l’Acupuntura Facial, l’Aromaterapia i la Psicologia de la salut i qualitat de vida, en reconeguts centres educatius com ISMET, Universitat Oberta de Catalunya o Vipassana. Entre els serveis que ofereix el centre hi trobareu els seus «Rituals» tant els facials com els corporals estan pensats per millorar tot el nostre cos amb productes elaborats in situ, a força d’ingredients 100% naturals, escollits segons les necessitats de cada persona, a més també ens ofereix serveis de manicures, depilació, varietat de maquillatges i també tallers. Si voleu saber-ne més, podeu entrar a la seva web.

Fotografia: Cedida per Végere