Unes Festes de Gràcia 2018 pujades de to, amb el Trivial eròtic i l’Speed-Dating

I ara sí que ja tenim a tocar les Festes de Gràcia d’enguany, sense dubte un dels millors moments de l’any per als veïns del barri de Gràcia i visitants! Com tots els anys (i ja en van 201), les Festes tenen el ferm propòsit que tots, petits i grans, d’aquí i d’allà gaudim al màxim del barri! Aquest any i repetint l’èxit d’edicions anteriors, les festes tenen algunes iniciatives destinades a fer-nos pujar els colors a tots i suar encara més amb aquesta onada de calor. Us expliquem les activitats més eròtiques de les festes d’aquest any: 

El Trivial eròtic del Carrer La Perla |

Per quart any consecutiu, el carrer La Perla i la botiga eròtica amantis Gràcia organitzen una iniciativa ben eròtico-festiva, tot fent una nit més pujadeta de to de l’habitual: el Trivial eròtic. I això què és? Doncs un Trivial basat en preguntes i proves al voltant del món de l’erotisme i la sexualitat. Els participants s’organitzen per grups que competeixen entre ells per endevinar com més preguntes millor al voltant del món de la sexualitat. Per desempatar en cas de resposta encertada, hi ha preparades proves molt divertides per escalfar encara més l’ambient. Les persones interessades poden adreçar-se directament allà per participar, ja que no cal que registre previ a l’activitat. Voleu fer pujar la temperatura de les festes? No us ho podeu perdre!

On: C. La Perla amb Guilleries
Quan: Dimarts, 21 d’agost
A quina hora: De 22 a 23 hores
Més informació: bcn@amantis.net

L’Speed-Dating de Travessia de Sant Antoni |

Després de l’èxit de participació dels anys anteriors, el carrer Travessia de Sant Antoni repeteix edició del seu ja cèlebre Speed-dating. I com funciona un Speed-Dating? El seu nom en anglès ja ho diu, literalment es tracta de tenir cites ràpides. Diferents cites amb diferents persones, amb pocs minuts amb cadascuna d’elles. En definitiva, una bona i divertida manera de conèixer molta gent en poc temps, passar una bona estona i qui sap, potser trobar algú especial que ens vingui de gust conèixer en profunditat. Aquelles persones que els agradi algú han de comunicar-ho a l’organització i, si l’atracció és mútua, tindran l’oportunitat de tornar-se a veure. En aquest món d’aplicacions online per lligar, tenir l’ocasió de conèixer persones cara a cara és una manera divertida de provar una cosa diferent i perquè no, posar algú nou a la teva vida.

On: Travessia de Sant Antoni
Quan: Dimecres 15 d’agost
A quina hora: De 19 a 21 hores
Més informació: travessiadesantantoni@gmail.com

Per Eva Serra damantis Gràcia.