Una furgoneta atropella diversos vianants a La Rambla de Barcelona. Emergències de la Generalitat demana als ciutadans que evitin de sortir al carrer.

Els Mossos d’Escuadra acaben de publicar informació sobre l’atropellament massiu a La Rambla que ha patit Barcelona aquesta tarda. 

Missatgte dels Mossos d’Escuadra |

CAT/ESP/ENG] S’acaba de produir atropellament massiu a les #Ramblesde #Barcelona, per part d’una persona amb una furgoneta. Possiblement diversos ferits RECORDEU, no difongueu rumors i feu cas només de fonts oficials. Seguiu les indicacions dels serveis d’emergència

[ESP] Se acaba de producir atropellamiento masivo en las #Ramblas de Barcelona por parte de una persona con una furgoneta. Varios heridos

[ENG] There has just been a massive trampling on the Ramblas in Barcelona by a person with a van. There are injured.

Aquesta tarda una furgoneta ha entrat amb velocitat a La Rambla de Barcelona produint un atropellament als vianants, finalment el conductor del vehicle ha parat el cotxe i ha fugit, en aquests moments els Mossos estan acordonant la zona per a intentar localitzar el conductor fugit, per aquesta raó els Mossos recomanen que #Rambles per tal de no obstaculitzar les tasques dels serveis d’emergència. Seguiu només canals d’informació oficials #Barcelona».

L’Agència France Press apunta que es tractaria d’un atemptat, i TV3 informa que hi hauria una persona atrinxerada en un restaurant turc.

Festa Major de Gràcia |

La Fundació Festa Major de Gràcia ha emès aquets comunicat |

«Atès els fets ocorreguts a les Rambles de Barcelona aquesta tarda, Fundació Festa Major de Gràcia i Districte de Gràcia han acordat suspendre l’acte de lliurament de premis de carrers guarnits de la Festa Major de Gràcia 2017. S’informarà de nova data en breu.»

ATENCIÓ | TOTS ELS ACTES DE LA FESTA MAJOR DE GRÀCIA D’AVUI DIJOUS 17 D’AGOST DE 2017 QUEDEN SUSPESOS.

 Podeu seguir informats al facebook de Mossos i també als mitjans de comunicació públics