Un any més s’obre el termini de candidatures pels Premis Vila de Gràcia 2020

Fotografia: David Ramon

El Districte de Gràcia ja està de ple treballant en una nova edició dels Premis Vila de Gràcia, corresponents a l’any 2020. L’objectiu d’aquests premis és el reconeixement a persones o entitats i col·lectius de Gràcia que treballen per millorar la qualitat de vida dels ciutadans en diferents àmbits de la seva vida.

Com sempre en aquesta edició dels XXV Premis Vila de Gràcia 2020, qualsevol persona o entitat pot també presentar una candidatura si creu oportú que pugui ser mereixedor d’un reconeixement col·lectiu per la tasca i feina realitzada en el districte de Gràcia. Així doncs aquestes propostes es poden fer arribar o bé de forma física a la seu de l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Districte de Gràcia de la plaça de la Vila, a, o bé a través d’una adreça de correu electrònic participagracia@bcn.cat. fins al 10 de novembre.

En total hi ha nou categories que són les següents: Premi d’Honor de Gràcia a títol individual, Premi d’Honor de Gràcia a títol col·lectiu, Premi a la millor acció en defensa de la sostenibilitat i el medi ambient, Premi a la millor iniciativa pedagògica i d’educació reglada i no reglada, Premi a la millor tasca o acció en defensa dels valors cívics, Premi a un establiment o projecte comercial, Premi a la millor iniciativa o acció en defensa de les llibertats nacionals de Catalunya o a la divulgació o promoció de la llengua catalana, Premi a la millor tasca de recerca o divulgació històrica en defensa de la recuperació de la memòria col·lectiva dels territoris que componen l’actual districte de Gràcia i finalment el Premi a la millor actuació comunicativa o de difusió de l’actualitat dels territoris que componen l’actual districte de Gràcia.