Un any més el Tracionàrius programarà les activitats de la Plaça Anna Frank de la Festa Major

Un any més, i ja en són disset, el CAT Tradicionàrius programarà diverses activitats i concerts a la Festa Major de Gràcia, concretament seran els dies 18, 19, 20 i 21 d’agost a la seva seu de la Plaça Anna Frank, el Centre Artesà Tradicionàrius de forma extraordinària. La programació compta amb activitats per tots els públics amb la Cia De_Paper, els concerts de La Portàtil FM, les Balkan Paradise Orchestra i Arrels de Gràcia, i el quart Combat de Glosa Vila de Gràcia.

Programació Festa Major al C.A.T. 2021 |

18.08.21 I 12 hores al CAT Tradicionàrius
Espectacle «Una poma, un pomer» de la Cia de_paper, Un espectacle amb músiques, dibuixos i titelles que ens parla de la intel·ligència de la natura. A la Festa Major de Gràcia 2021 presentaran Una poma, un pomer un espectacle fet de papers, cartrons, dibuixos, llibretes i cançons populars. Ens acosta al cicle de la vida i a l’increïble món de les plantes, ple de sensibilitat i intel·ligència vegetal. Pintat i arranjat amb delicadesa i sense presses, per fer gaudir als infants dels petits detalls i de la poesia de les coses senzilles.
Entrada lliure amb reserva prèvia a entradium.com.

21.08.21 I 18.00 h I CAT Tradicionàrius Concert de la Portàtil FM. Músics desitjosos de tocar música convençuda que va fent el seu camí. Música d’aquí, dels Països Catalans i música d’on sigui per tal de captivar el públic ballador. Previsió i improvisació.
Entrada lliure amb reserva prèvia a entradium.com.

19.08.21 I 20 h I CAT Tradicionàrius
Concert de Balkan Paradise Orchestra. Des de que va iniciar el seu camí a principis de 2015 a la ciutat de Barcelona, Balkan Paradise Orchestra ha anat confirmant, actuació rere actuació, el seu paper com a formació inusual i trencadora. Integrada per onze instrumentistes de vent i percussió, la BPO (com ja es coneix també a el grup) ha aportat un aire fresc i alegre a el panorama de les fanfàrries del nostre país. Amb nous singles, un EP per estrenar i una gira emocionant a començar, aquest grup portarà a la FM Gràcia energia, festa i ganes de ballar en un espectacle pensat i preparat per a aquests temps en què l’audiència, encara que asseguda, surti amb les piles carregades i una somriure d’orella a orella.
Entrada lliure amb reserva prèvia a www.entradium.com.

20.08.21 I 20 h I CAT Tradicionàrius
Concert d’Arrels de Gràcia. Arrels de Gràcia, tal i com el seu nom indica, té els seus orígens al barri on els gitanos i la rumba es van enamorar per crear un gènere musical únic i festiu: la rumba catalana. La rumba gitana més autèntica del moment. Com a hereus d’aquesta tradició, Arrels de Gràcia disposa d’un ampli repertori de temes propis i una llarga trajectòria, convertint-se en un dels màxims exponents de la rumba actual.
Entrada lliure amb reserva prèvia a www.entradium.com