Umbro vestirà el Europa les properes quatre temporades.

Fotografia: Club Esportiu Europa.

El Club Esportiu Europa ha presentat la marca que acompanyarà els seus esportistes durant les properes quatre temporades, el període del mandat de l’actual Junta Directiva europeista. Es tracta de la marca anglesa Umbro, en què club i empresa, han arribat a un acord per a convertir la firma internacional en equipador oficial de l’entitat.

Umbro és una marca de roba internacional fundada l’any 1924 i de reconegut prestigi i que equipa clubs de primer nivell, com l’Everton i el West Ham, de la Premier League anglesa, el PSV Eindhoven a Holanda i la selecció nacional de la República d’Irlanda. A partir de la temporada vinent, s’encarregarà d’equipar tots els equips del CE Europa, sèniors, de base i escolars, masculins i femenins, amb un nou disseny de roba que es presentarà pròximament.

L’acte de signatura de l’acord ha estat presidit pel màxim dirigent del club, Víctor Martínez i el president d’Umbro Iberia, Benito Gil. Amb aquest conveni, el CE Europa i Umbro volen anar de la mà els quatre anys vinents.

Fotografia: Club Esportiu Europa