Tret de sortida a Gràcia del nunOff 2016.

nun16El nunOff és el festival de creació emergent de Barcelona en què té cabuda qualsevol proposta artística dins les disciplines de teatre, música, dansa, poesia i audiovisuals. L’estrena de la 8ª edició del nunOff ja està en marxa i Festival durarà fins el 16 de juliol. En total hi haurà 14 espectacles de música, teatre i dansa a l’aire lliure en la seva vuitena edició. L’oratori de Sant Felip Neri és l’escenari on s’emmarquen les nits a l’aire lliure del nunOff i la seva doble programació, en què comparteixen protagonisme públic i artistes de diferents disciplines.

Entre les propostes del nunOff 2016 destaca la presentació de Caer y volar, que va tenir lloc divendres 11 de juliol, el nou espectacle de Rubèn de Eguía. Caer y volar fusiona molts àmbits en un recital amb 11 temes de diferents estils nascuts de matinada en un apartament de Madrid. Una altra de les actuacions destacades serà la de Anita Zengeza Band, que presentarà Natural Journey, el segon àlbum d’aquesta cantant i compositora de Zimbawe establerta a Barcelona. Anita Zengeza actuarà al claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri el divendres 15 de juliol.

El festival és un viver de talent i un espai de trobada per a la creació i la investigació de grups amb mentalitat multidisciplinària que se celebra des del 2009 al juliol. Està organitzat per nunArt amb el suport del Districte de Gràcia. N’hi ha dues seus: nunArt Gràcia (inaugurada l’any 2007) i nunArt Guinardó (des del 2012). Podeu trobar l’agenda dels actes de la setmana fent clic aquí.