#TotGràciaCompraAGràcia!

Campanya de dinamització i suport al comerç local 2020 – 2021

#TotGràciaCompraAGràcia

A causa de la situació sanitària viscuda des del TOT GRÀCIA i GRÀCIA COMUNICACIÓ que sempre hem mantingut accions de suport al comerç local i de proximitat de Gràcia, ens veiem amb la obligació de posar en marxa una campanya de suport i promoció dirigida a tot el teixit empresarial del Districte. Per una banda una campanya de cooperació i solidaritat entre comerços i veïns i per l’altre una campanya de suport publicitari a preus reduïts fins al 50% del preu habitual, per ajudar a la reactivació econòmica del teixit comercial de Gràcia.

CAMPANYA #TotGràciaCopmraAGràcia als COMERÇOS |

1- Entra a www.totgracia.com/totgraciacompraagracia i descarrega el material de Campanya compost per 1 Cartell dina-4 i diverses imatges per a les xarxes socials.
2- Imprimeix el Cartell #TotGràciaCompraAGràcia.
3- Penja el cartell a l’aparador del teu comerç per conscienciar als clients de la importància del comerç local i de comprar-hi.
4- Fes una fotografia del teu comerç on es vegi el cartell de la campanya
5- Publica la fotografia a Instagram, Twitter o Facebook amb l’etiqueta #TotGràciaCompraAGràcia!
6- Entre totes les fotografies etiquetades la redacció del TOT GRÀCIA farà un recopilatori i les publicarà a les seves xarxes socials amb més de 3.200 seguidors.
7- Si a més vols enviar-nos la fotografia del teu local amb el cartell amb les teves dades pots fer-ho al mail: redaccio@totgracia.com i també la publicarem a les xarxes socials del TOT GRÀCIA.

OBJECTIUS |

L’objectiu d’aquesta campanya per una part, és fer visible una campanya de manera econòmica i a través de la cooperació entre comerciants i associacions de comerciants, per altre conscenciar als graciencs de la importància del teixit comercial de Gràcia i omplir els comerços de Gràcia amb el slògan de la campanya, tenir més presència a les xarxes socials i finalment augmentar les vendes.

Empreses i entitats que s’hi han sumat a la campanya

Himalayan Paradise  ·  Tintea Joanic  ·  Muebles San Ramon  ·   Flotarium Barcelona   ·   Platerets Restaurant   ·   La Algodonera roba de la llar  ·  Peixateria La Llotja de la Travessera   ·  Farmers & CO  ·  Tintoreria Sant Gabriel   ·   La Gracienca Restaurant   ·   DepilProf Centro Médico  ·  TinterNet Bugaderia Tintoreria  ·  ArtemisaBcn Escola  ·   Bath Gos  ·  Embutidos La Cava  ·   PQNO Handmade  ·   Dismon Pastissos   ·    Bracafe Gràcia  ·   Espacio Natursalud · Farmàcia Planeta  ·  Durmyzen  ·  Party Fiesta Gal·la Placídia  · Nivell Estudi de Cuines  · Oliolybio  ·  Sercounion   ·   Miluna Life Art 

Material de descàrrega per als comerços C2 (2021)

 

Material de descàrrega per als comerços C1 (2020)