TOT NADAL 2017 | Activitats i propostes per aquestes festes de nadal a Gràcia.

Un any més ja tenim el nadal a les portes, i amb ell el suplement de la revista número 05 TOT NADAL, que editem per segon any amb el TOT GRÀCIA. Avui posem en marxa aquesta secció, en què hi trobareu continguts sobre aquestes festes i diverses activitats que podreu gaudir aquests dies amb la vostra família.

Activitats nadalenques a Gràcia NADAL 2017-2018

Fins al 4 de gener de 2018 el Centre Cívic del Coll-La Bruguera engega la Campanya de Recollida de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes per a les famílies necessitades que vénen derivades des del Centre de Serveis Socials del Coll – La Salut – Vallcarca.

Fins al 12 de gener de 2018 a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia, ens presenta una exposició que gira entorn del món dels pessebres. A més al mateix local podrem veure el Gran Pessebre de Gràcia amb figures de més de 13 cm, fins al 2 de gener.

El Caganer de Gràcia itinerant.

Cada dia comercial d’aquestes festes, els més petits podran gaudir d’un caganer que anirà recorreran els carrers de les principals artèries comercials de Gràcia: Plaça de la Vila dia 16 de desembre, Eix Gran de Gràcia els dies 17, 18 i 19 desembre, Riera de Sant Miquel el dia 20, Verdi els dies 21 i 22 desembre, Ramón y Cajal els dies 23 i 24 desembre, Travessera Centre 27 de desembre, Nova Travessera 28 desembre, a Joanic el 29 desembre, a Torrent de l’Olla 30 i 31 desembre, a Vallcarca el 2 i 3 de gener de 2018 i els dies 4 i 5 gener al passeig de Sant Joan dins de la Fira de Reis 100% Gràcia.

Fires.

Del 21 de desembre al 24 de  2017 a la plaça de la Revolució tens cita novament amb el Mercat d’artesans de Nadal, amb tallers per a tots els públics.

2a Edició Fira de Reis 100% Gràcia. L’Associació Artesans de Gràcia, torna a sortir al carrer per aquestes festes, apostant per una segona edició de la Fira de Reis de Gràcia, que podrem trobar instal·lada al Passeig de Sant Joan del 28 de desembre de 2017 al 5 de gener de 2018. A la fira hi trobarem productes artesans, objectes de decoració per a la llar, joiera i bijuteria, complements tèxtils, roba, joguines, tots els productes són fets a mà pels professionals que formen part de l’entitat.

Cavalcada de Reis a Gràcia.

Com ja és tradició les Carteres Reials visitaran Gràcia per recollir totes les cartes dels nens i nenes, que vulguin fer-les arribar a Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient. Enguany el recorregut per a entregar les cartes, començarà als Jardinets de Gràcia, Carrer Gran de Gràcia, Travessera de Gràcia, Sardenya, St. Antoni Maria, Claret, Tordera, Milà i Fontanals, Puigmartí, Torrent de l’Olla, Diluvi i plaça de la Vila, on les Carteres seran rebudes per les autoritats del Districte i faran cap a la Carpa Reial on els més menuts podran fer també entrega de les seves cartes. Serà el pròxim 4 de gener de 2018 a partir de les 17.00 hores.

Durant els propers dies el TOT publicarà al digital, diferents continguts referents aquestes dates nadalenques, si no us voleu perdre cap activitat durant les festes, visiteu la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona i del districte amb totes les activitats per dies en aquest enllaç.