Torna una 2a Setmana del Cinema Català als Cinemes Texas

Aquest 2020 per segon any la sala gracienca acull una segona edició de la Setmana del Cinema Català coincidint amb els XII Premis Gaudí. Així doncs els Cinemes Texas des d’aquest passat divendres 11 i fins al pròxim 16 de gener de 2020 cada tarda es projectaran diversos dels films que estan nominats a l’edició d’enguany dels Gaudí.

Per exemple diumenge 12 podrem veure «Barcelona 1714» i dilluns 13 «Set Raons per fugir» nominada a millor pel·lícula, dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, escrita per Esteve Soler i produïda per Producciones del Interior A.I.E., No Hay Banda i Compacto, amb la participació de TV3.

També podrem veure el film nominat «El viatge de la Marta», Dirigida per Neus Ballús, escrita per Neus Ballús i Pau Subirós i produïda per Ikiru Films, El Kinògraf, Turanga Films, La Terraza Films i Les Films Hatari, amb producció associada de TV3.

Els altres títols que podem gaudir són: «Maleïda 1882», «Pàtria», «Tocats pel foc», «Peret yo soy la rumba», entre d’altres. També cal recordar que algunes de les projeccions comptaran amb cinefòrums amb els directors dels diversos films, podeu consultar tota la cartellera a la web dels Cinemes Texas.