Torna l’activitat cultural al C.A.T.

CAT

Amb l’inici del mes de setembre el Centre Artesà Tradicionàrius hi torna l’activitat musical i cultural amb diverses propostes, que tot seguit us expliquem.

Els tallers del C.A.T.

Si t’agrada la música folk i vols aprendre danses tradicionals catalanes i del món? el C.A.T t’ho posa fàcil.  Aputa’t al seus tallers de: Acordió diatònic, gralla, violí, gaita gallega, percussió, sac de gemecs, cançó tradicional, dolçaina, combo instrumental, dolçaina, rondalla, sensibilització musical i danses tradicionals. Les inscripcions obertes del 1 al 25 de setembre. 

Concerts:

Oskorri vol acomiadar-se dels seus fidels seguidors amb una gira de concerts aquesta tardor. El grup tanca així el capítol de la seva activitat musical, després de gairebé 45 anys de treball ininterromput i ho fa amb un concert únic i irrepetible fora del País Basc al Centre Artesà Tradicionàrius en el marc del Festival EHSona de l’Euskal Etxea de Barcelona.  30.10.15 a les 22 h – 25 €.

Agenda mes d’octubre 2015.

CONCURS SONS DE LA MEDITERRÀNIA:

Els finalistes del Concurs Sons de la Mediterrània, Xaluq, Les Anxovetes, Roba Estesa i Àngela Furquet faran un stage al C.A.T. per preparar el concert final a la Fira de Manresa. L’stage tindrà lloc els propers 16 i 17 de setembre i no només assajaran, sinó que també rebran assessorament musical, producció tècnica i posada a escena de la mà de la Casa de música de Girona.