Torna el Festigàbal els dies 18 i 19 d’agost.

festigabal16Mentre els responsables del bar L Heliogàbal, segueixen treballant per obrir tan aviat com sigui possible el local, enguany han decidit tornar a organitzar una vegada més el Festigàbal per aquest estiu. El Festigàbal torna en el marc de la Festa Major de Gràcia per onzè any consecutiu. Segons els responsables «Ni els contratemps, ni les multes ni els tancaments no ens han fet passar les ganes de treure la música al carrer».

La localització serà la mateixa de l’any passat: La Sedeta. Un festival no excessivament gran, però d’una mida suficient per acollir noms que al bar no hi cabrien i per tant amb més aforament. El festival musical tindrà cita els dies 18 i 19 d’agost, dijous i divendres de Festa Major.

Els noms de les formacions musicals que hi podrem veure en directe són Los Ganglios, Les Sueques, Bigott, Futuro Terror. Però encara hi ha més, d’aquí un parell de setmanes els responsables del festival anunciaran un parell més de noms, per a l’edició d’enguany. Com sempre el festival serà gratuït.