Torna el confinament comarcal a partir d’aquest 9 d’abril de 2021

Segons els responsables del Departament de Salut i a causa del «creixement preocupant en l’ocupació de llits de crítics i de pacients hospitalitzats per Covid, la Generalitat s’ha vist obligada a fer un pas enrere, i torna al confinament comarcal. Així doncs a partir de les 00.00 d’aquest divendres 9 d’abril ja no serà permès sortir de la comarca on es resideix.

Així doncs durant els dies vinents i fins al 19 d’abril torna en confinament comarcal, això vol dir que no es podrà sortir de la comarca on es resideix, ni tal sols amb la bombolla de convivència. Això vol dir que només es podrà sortir de la comarca, tal com ja passava les vegades anteriors, per motius de feia i laborals, assistir a visites mèdiques o obligacions legals.

Pel que fa a Catalunya seguirà tancada perimetralment i tampoc es permetrà ni l’entrada ni la sortida del territori, sense cap causa justificada. Segueixen les prohibicions de poder reunir-se més de sis persones, i segueix en peu el toc de queda des de les 22.00 i fins a les 06.00 hores de l’endemà.