Torna el Cicle de Cinema sobre Mobilitzacions Socials a Gràcia.

cinesibemasobremobilitzacions

Un any més, el Consell de la Joventut de Barcelona organitza el Cicle de Cinema a la fresca  sobre mobilitzacions civils . El cicle, que ja va per la seva setena edició , engloba diferents  pel·lícules i documentals de temàtica social i tind rà lloc a la plaça de davant de l’Espai Jove  La Fontana tots els dijous des del proper 30 de juny fins el 21 de juliol a partir de les 21h.

Totes les sessions son gratuïtes i aniran seguides d’un debat acompanyat d’un pica – pica , on els  i les assistents podran debatre sobre la temàtica del documental, en un ambient proper i distés,  amb l’entitat promotora i els convidats i convidades.  El tret de sortida ve de la mà de l’entitat Boca Ràdio amb la projecció del documental Gurba, la condena, aquest dijous 30 d e juny . Un documental que explica el dia a dia als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf i totes les dificultats a les que s’han d’ afrontar. 

El següent dijous , 7 de juliol , l’entitat Joves d’Esquerra Verda – JEV ens proposa una Nit de  Curts a través del projecte Cap a la Ciutat Humana, un recull de diferents iniciatives d’arreu  del món que proposen millores a l’hora de pensar i gestionar les ciutats.

A la tercera sessió,  dijo us 14 de juliol , es podrà veure el documental Ni doblegats ni domesticats, un film en clau d’humor que reflexiona sobre el sindicalisme de la mà d’Acció Jove – Joves de CCOO.  

El cicle finalitzarà amb el passi del documental Tarajal: desmontando la impunidad en la  frontera sur. Aquest documental explica els fets succeïts el passat 6 de febrer del 2014 a la platja  del Tarajal, on al menys 15 persones van ser rebutjades per la Guardia Civil amb pilotes de gomes i van morir ofegades quan intentaven creu ar la frontera entre Espanya i el Marroc.  Aquesta última sessió estarà presentada per l’entitat Servei Civil Internacional – SCI .