Torna al Lliure de Gràcia el debat obert i participatiu de La taula

Fotografia: David Ramon

El Teatre Lliure de Gràcia torna a proposar dues activitats de debat i reflexió participatives, amb la voluntat de fomentar i facilitar el diàleg entre el públic i els creadors entorn de les qüestions d’actualitat dins del debat «La taula». 

Per una banda el proper dimecres 10, dijous 11 i el divendres 12 de febrer, l’Espai Lliure a Montjuïc acull la segona sessió de La taula. Després de l’èxit obtingut en la seva primera sessió l’octubre passat, el Lliure torna a apostar per aquesta experiència de diàleg i democràcia, inspirada en una proposta de la companyia nord-americana Split Britches.

Lliure de Gràcia i l’Escola de Pensament |

Per altre banda al Lliure de Gràcia hi haurà la quarta sessió de l’Escola de pensament sota el títol Els feixistes sempre són els altres? el proper dimarts 9 de febrer. L’escriptor i director de cinema David Trueba dialogarà amb el també escriptor i periodista Albert Lladó sobre l’autoritarisme i les seves representacions, els antídots i les trampes que ens trobem per fer-hi front i la seva assimilació social, arran del seu assaig La tiranía sin tiranos (2018).

David Trueba és periodista i autor, entre altres títols, de novel·les com Abierto toda la noche (1995), Cuatro amigos (1999), Saber perder (2008) o Tierra de campos (2017), publicats tots per l’editorial Anagrama. La seva carrera cinematogràfica, a part d’escriure guions per a altres directors com Los peores años de nuestra vida o La niña de tus ojos, trancorre entre el seu exitós debut amb La buena vida (1996) i Vivir es fácil con los ojos cerrados (2014), guanyadora de sis premis Goya, entre ells el de Millor Pel·lícula.

L’Escola de pensament és l’espai de diàleg engegat pel Teatre Lliure que, de la mà de Marina Garcés i Albert Lladó, busca unir teatre i pensament per abordar qüestions d’actualitat i complementar així, l’activitat escènica del Lliure

Les dates | 

Escola de pensament: Els feixistes sempre són els altres? El 9 de febrer, a les 18.30 h. Durada: 1 h 30′. En castellà. Preu: 4 euros / gratuït pels abonats. Gràcia. La taula: El malestar. Del 10 al 12 de febrer, a les 18.30 h. Durada: 1 h 30′. Multilingüe. Preu: 4 euros / gratuït pels abonats. Montjuïc – Espai Lliure.