Torna al Centre Cívic de La Sedeta el XVI Cicle d’aperitius musicals matinals al porxo

El Centre Cívic La Sedeta és un dels equipaments socioculturals del barri del Camp d’en Grassot, que ofereix diversos serveis i una programació cultural a la població de totes les edats: infants, joves, adults i gent gran. I segurament també coneixereu una de les seves propostes d’aquestes dates, el Cicle d’aperitius musicals que ens ofereix cada any al porxo del centre, que enguany arriba a la XVI edició. Una proposa cultural i musical per gaudir-ne els dissabtes al migdia, i descobrir noves formacions en l’àmbit del millor jazz, blues i swing en directe acompanyat d’un bon aperitiu preparat pel bar del centre. Tot seguit us expliquem la programació d’aquesta edició del 2018.

Dissabte 29 de setembre, 12.30 h. Txus Blues & Jose Bluefingers | Després de més de quinze anys tocant per tot l’estat, i amb sis discos publicats, aquest duet ha aconseguit crear un estil propi. A més de les seves composicions pròpies, reconverteixen estàndards del blues, rock o de qualsevol altre estil, lletres en castellà on la ironia és marca de la casa.

Dissabte 6 d’octubre, 12.30 h. The Blues Prisoners | Any 1980, Centre Penitenciari de Joliet (Illinois, USA). Durant un famós concert de The Blues Brothers, dos presos s’escapen del centre, aprofitant la confusió que s’origina quan tots els interns es posen a ballar frenèticament al ritme de «Jailhouse Rock». Actualment els dos fugitius encara estan en cerca i captura i qualsevol dia us els podeu trobar en algun lloc i podeu acabar com ells, convertits en uns presoners… del blues!

Dissabte 20 d’octubre, 12.30 h. «Rencontre». REQI | Rémi Maurice, el compositor de l’àlbum, i el quartet REQI ens presenten els deu temes originals del projecte Rencontre, un projecte de sonoritat moderna, amb un peu a la tradició i un altre als orígens del jazz.

Dissabte 27 d’octubre, 12.30 h. Marta & Johnny | Duet acústic de blues i música tradicional americana que ens traslladaran a finals del segle XIX, a través de cançons dels esclaus afroamericans que ens parlen dels seus problemes socials i personals amb melancolia.

Dissabte 3 de novembre, 12.30 h. The Teasers | Un trio acústic comandat per Jose Azul, productor musical que domina tots els pals del blues, al que s’uneix Tina Masawi, guanyadora del premi a la millor cantant musical a Zimbàbue, que ens transporta genuïnament als orígens de la música negre, i Joan Pau Cumellas, un dels harmonistes més destacats del nostre país. En aquest concert ens oferiran una revisió de clàssics de blues en un format càlid de plena connexió amb el públic.

Recordeu que tots els concerts són gratuïts i que comencen al voltant de les dotze del migdia dels dissabtes.