Tom Sawyer convida als nens a ser persones crítiques al Teatre Regina del 30 d’octubre al 14 de novembre

Les aventures de Tom Sawyer arriben a l’escenari del Jove Teatre Regina de Gràcia, amb una proposta de teatre infantil i familiar amb l’objectiu de fer els seus espectadors persones més crítiques. Així doncs la Cia. Lazzigags torna de la mà d’un dels autors més coneguts de la literatura juvenil universal: Mark Twain.

Sinopsis |

És primavera, i en Tom Sawyer i el seu inseparable amic Huckleberry Finn pateixen una estranya febre primaveral, una malaltia que es curarà a l’instant quan la tieta Sally els convidi a passar uns dies a casa seva. Sembla que l’oncle Silas està passant per un mal moment, i potser la presència dels dos amics l’ajudi… En Tom, que s’acaba de comprar per correu un kit de detectiu, ja té ganes d’estrenar-lo. I l’ocasió immillorable se li presentarà al poble de la tieta Sally: una desaparició inesperada, un assassinat misteriós i un robatori de diamants constitueixen els ingredients bàsics d’aquest còctel intrigant que ens relata Huckleberry Finn, el braç dret de Tom Sawyer, que ens podrà demostrar les seves capacitats detectivesques, jugant amb l’observació, la deducció i la intel·ligència. El mític heroi juvenil ens sorprendrà amb una lògica fora de l’abast de molts adults.

Podreu veure l’obra des del dissabte 30 d’octubre i fins al diumenge 14 de novembre de 2021, tots els dissabtes i diumenges a les 17.30 hores.