Teràpia de petons.

Por una mirada, un mundo;  por una sonrisa, un cielo;  por un beso… yo no sé  qué te diera por un beso. (Gustavo Adolfo Bécquer)

La primera manera que tenim d’interactuar sexualment amb una persona sol ser amb un petó. Una acció que sembla senzilla, però que no l’és.

Perquè no hi ha dos petons iguals, aquests també poden ser una manera de fer reviure la passió, de reencontrar-nos amb nosaltres mateixos i amb els nostres partners o parelles, en tots els sentits.

Hi ha diferents tipus de petons i també podem innovar amb ells. En veiem alguns?

«Piquito«: és el petó de curta durada als llavis. Tot i que sembla que poden tenir poca connotació sexual, -inclús es poden donar entre amics i amigues sense que n’hàgim de fer un escàndol!-, poden ser un petó que reforci una emoció o si es donen molt seguits, poden pujar la temperatura corporal…

«Petó de lluç«: és com un ‘piquito’, però amb el contacte de llavis molt més pronunciat. Els llavis, relaxats, se sobreposen de manera que queden encaixats com dues peces d’un trencaclosques. No hi entra saliva. Són molt eròtics, i sovint, són el pròleg del morreig. A més, si en aquest tipus de petó i afegim complements eròtics com el líquid vibrador, l’efecte pot ser explosiu!

«Petons mossegadors«: hi intervé un nou protagonista: les dents. Es combina el joc de llavis amb una mossegadeta juganera i canalla a un dels llavis de l’altra persona. O a alguna altra part del cos! És un tipus de petó que introdueix diversió, atracció i ganes de passar-ho bé. La tensió corporal és manifesta. La persona que te’l fa, està buscant provocar-te. Seràs capaç de resistir-t’hi?

«Tornado«: una evolució del morreig. Les llengües d’aquest petó s’enrosquen i giren fent cercles. Indica i pretén generar gran excitació sexual i sol produir la segregació d’alts nivells de testosterona.

«Envasat al buit«: les boques es col·loquen en posició ovalada i estan obertes. Els llavis s’encaixen, però aquesta vegada sense llengua, l’aire circula lliurement.

Vistos uns quants diem: i si hi ha tant a fer amb una part tant petita del nostre cos, què no podrem provar quan apliquem aquestes tècniques a la pell sencera?

Per Marta Molas d’amantis Gràcia.