Temps de Gràcia | Mister Andreu: «Sota l’ombra d’un arbre em vaig reenamorar de Barcelona»

Text: David Ramon / Fotografia: Cedida

Avui us entreguem el penúltim reportatge de la sèrie Temps de Gràcia (un any d’històries personals). Avui coneixem la història de l’artista i il·lustrador Mister Andreu i de com va saber reinventar-se en temps de pandèmia.

Mister Andreu | Il·lustrador

El confinament l’he passat com he pogut, emocionalment pujat sobre la vagoneta d’una muntanya russa de la qual desconeixia el circuit. Hi hagut dies que ni tan sols recordava que estava confinat i altres en què pensava que no me’n sortiria. Visc sol, la meva parella viu fora de Barcelona i vàrem haver d’estar més de 50 dies sense poder estar junts. Laboralment vaig patir por i molta incertesa. Sóc autònom i des de fa anys treballo a casa. El teletreball i les reunions per via telemàtica no van suposar cap novetat en el meu cas. El que em va fer patir és que a principis de març tenia feina assegurada per març, abril i maig i de cop, en una setmana, em van tombar tots els projectes i em vaig quedar sense feina. A l’inici del confinament, la creativitat també es va confinar. Després, cap a finals de maig la cosa es va anar despertant i finalment al juny va explotar i des de llavors que no paro! El resultat es pot veure directament al web www.misterandreu.com S’hi poden veure i comprar les 80 il·lustracions de Barcelona que he fet durant el confinament. I en breu en vindran moltes més! Hi va haver un dia que em vaig veure dins el forat i vaig decidir que n’havia de sortir com fos, vaig plantar -me al carrer sense cap destí més enllà de caminar una mica i em vaig trobar que havia anat a parar a la Sagrada Família. Vaig seure a un banc sota l’ombra d’un arbre i just allà em vaig reenamorar de Barcelona.

 

Temps de Gràcia (un any d’històries personals)

Jéssica de PQNO Emprenedora
Tersa Vergés Creadora
Carme Duara Cap d’Infermeria
Les Contrabandistes Emprenedors
Mister Andreu Il·lustrador
Rosa Arrazola Escritora