Tanca el bar musical Alfa de Gran de Gràcia

Fotografia: Alfa

El bar musical i sala de concerts Alfa ubicat al carrer Gran de Gràcia 36 de Barcelona no tornarà a aixecar la persiana, després d’haver estat tancat durant els mesos en què les mesures sanitàries així ho establien. Durant gairebé aquestes tres dècades el Bar Alfa a més de ser un referent de l’oci nocturn a Gràcia com a sala de ball, també s’hi havien dut a terme diferents cicles de música en viu i concerts.

En un comunicat publicat al compte oficial d’Instagram del bar s’explica que «L’Alfa no tornarà a obrir. La pandèmia ha sigut més forta que la música i ens hem quedat sense forces per aixecar de nou la persiana del Carrer Gran». Com ha tall d’anècdota el comunicat diu «De broma o de veritat, el nostre DJ Juan Carlos deia que el dia que posés The End dels Doors a l’Alfa ja podiem córrer per que s’hauria acabat tot. Doncs bé, no ha donat temps de posar el mític tema. L’Alfa no tornarà a obrir».

Finalment el comunicat s’acomiada, «Aquest instagram ja no anuncia concerts al bar, però seguirà obert per fer d’altaveu dels vostres projectes i actuacions.
Han sigut 29 anys de música, ball, concerts, amics, família i riures. 29 anys de nit. Moltes gràcies a tots els que heu fet de l’Alfa casa vostra, us trobarem molt a faltar».