Tallers de sexualitat a Barcelona: reconnecta amb el plaer aquest curs

Després del confinament i d’un estiu atípic, diferents organitzacions reprenen poc a poc aquest curs tallers i formacions presencials sobre sexualitat a Gràcia i a tota Barcelona, amb totes les mesures de seguretat i higiene garantides. D’altres, es reinventen oferint formacions i tallers online. Fem un recull de l’agenda eròtico-formativa de la ciutat per a què puguis tornar a aprendre i gaudir de la sexualitat, de manera individual o compartida, aquesta tardor.

amantis: nou taller sobre joguines eròtiques

La botiga de joguines eròtiques amantis enceta el curs amb bones notícies: a més del local que ja tenia al carrer Torrent de l’Olla 145 a Gràcia ha obert una segona seu a Barcelona, al barri de Sant Antoni (carrer de Casanova, 15). Aquest curs, reprenen la seva activitat formativa justament allà, amb un taller sobre joguines i complements sexuals en parella. El 26 de setembre, de 19h a 20:30h, el divulgador sexual i assessor de producte i serveis amantis Óscar Ferrani us farà descobrir, d’una manera molt pràctica, quines són les joguines i complements eròtics més adequats per incorporar-los a les vostres relacions sexuals en parella i revifar la flama i la passió. En aquesta notícia podeu trobar tots els detalls i  com reservar plaça, ja que l’aforament és limitat. A la botiga d’amantis Gràcia, també es preparen per l’octubre activitats gratuïtes al voltant de la sexualitat. Al blog d’amantis o a les seves xarxes socials podràs estar al dia dels nous tallers i activitats.

Sex Academy: un complet programa eròtico-formatiu

Ja pots tornar a gaudir de forma presencial d’alguns de tallers d’educació sexual que programa aquest nou curs Sex Academy Barcelona, la primera acadèmia de sexualitat a Espanya que compta amb un complet equip de psicòlegs, sexòlegs i “coach” sexuals. A Barcelona, ja tenen alguns tallers calendaritzats durant el mes de setembre i octubre que s’imparteixen al local de l’acadèmia, al carrer Bassegoda 19.

El 19 de setembre podràs iniciar-te en el shibari, l’art japonès del bondage, amb un taller grupal en què aprendràs l’origen d’aquesta pràctica, els tipus de cordes a utilitzar i unes nocions sobre seguretat i nusos bàsics. El 26 de setembre podràs explorar el món de la dansa sensual i la seducció a través del moviment amb un taller dirigir a dones de qualsevol edat en què es treballarà l’autoestima i la passió a través de coreografies “sexis”. I el 2 d’octubre pots descobrir les sensacions que amaga el nostre cos a través del massatge eròtic. No et perdis detall de l’agenda eròtico-formativa de Sex Academy!

Adas Àurea: plenitud sexual a través del tantra

Dinàmiques tàntriques, mindfulsex, tacte conscient… Si voleu viure el sexe de forma diferent, l’associació ADAS és l’espai ideal per connectar amb el teu cos i la teva sexualitat i poder arribar a una relació més plena a través del tantra. L’associació prepara per la tardor diferents cursos online i presencials sobre tantra i intimitat, sensualitat i seducció o connexió en parella. Atenció a pròximes activitats!

Text: Marta Molas d’amantis Gracia.