Tallers de setembre a Végere, el primer centre d’estètica vegana de Barcelona.

Végere és el primer centre d’estètica vegana de Barcelona i també de Gràcia, situat al carrer Ramon y Cajal 32 del nostre barri, el centre ofereix serveis de tractaments facials, corporals, manicures veganes i depilacions, sempre amb productes naturals. Végere ha estat tot l’estiu obert, però és ara al setembre, que amb l’inici del nou curs, també presenten diversos tallers, ja que els responsables del centre, també volen ser un punt de trobada amb els seus clients i de tots aquells que vulguin aprendre sobre els diversos temes que engloba la cultura vegana.


Tallers | Dijous 7 de setembre de 2017 de 20.00 a 21.00 hores.

«El que ens explica el nostre cabell i com nodrir-ho» Impartit per Audrey Tesseir de Perruqueria Conscient.

En aquest taller se’ns explicarà els significats del cabell, les seves metàfores i el que ens diu segons el seu estat. Ens donarà eines per descodificar i millorar el seu estat alimentant-ho i nodrint-ho amb elements naturals afins al nostre cabell i a la seva naturalesa.

Dijous 28 de setembre de 2017 de 20.00 a 21.00 hores.

Taller «El millor de tu per a un bon dia» impartit per Mayte Galiana i Marcel Genestar, Formadors en PNL i Coaches en PNL Plus.

La PNL és un conjunt de mètodes i tècniques destinades a ser aplicades en la vida quotidiana, perquè la persona aconsegueixi els objectius que desitja en diferents camps, i millori la seva qualitat de vida. Potencia els teus recursos amb PNL!

Podeu trobar més informació a la web de Végere.