Taller intercultural i creatiu per a gent gran a Gràcia.

B SEDETA 02

A Gràcia les  persones entre 60 i 95 anys de Gràcia poden intercanviar  experiències pròpies  amb els seus contemporanis  provinents d’altres cultures, a través d’un  taller innovador que sota el nom  “Grans creatius i diversos”, cerca una fórmula  enriquidora que  combina  l’expressió creativa, la diversitat i  la saviesa  de la  gent gran. Aquesta iniciativa s’imparteix els dijous al matí  d’aquest mes de maig fins el 9 de juny.

Aquesta activitat, impulsada pel Consell de la Gent Gran del Districte, ofereix participar en un projecte que treballa la convivència, la integració i la diversitat cultural per enriquir-se  de noves mirades  en un matí d’agradable companyia. Sense ser necessari tenir coneixements d’art , aquests tallers fomenten l’expressió creativa i artística a través de manualitats, dansa, cant, música, teatre i moviment.

Els tallers són gratuïts i proporcionen  l’espai adient per riure, compartir, moure’s , dialogar i tenir una bona i diferent companyia. Les places són limitades i es tancaran per ordre d’inscripció.

Requisits per fer la inscripció |

Cal especificar el nom, cognom, edat, ciutat de naixement i motiu pel qual es vol inscriure.

Es pot fer al correu electrònic info@comeetbcn.com

O trucant al telèfon 658 971 267

Els tallers es fan al Casal de Gent Gran al c. Siracusa 23-27

Els dijous 12, 19 i 26 de maig i 2 i 9 de juny

De 10.30 a 12.30 h