Suport del CE Europa al comerç gracienc.

Europa Comerç amb Gràcia PORTADA

El Club Esportiu Europa i la Fundació Privada Esportiva Europa han impulsat una campanya de suport al comerç de Gràcia a través de la inscripció del lema ‘Comerç amb Gràcia’ a l’esquena de la samarreta especial amb què jugarà la final de la Copa Catalunya aquest dimecres a les 21 hores al Nou Sardenya davant el Girona i que es podrà veure també per televisió.

Per deixar constància de l’acord, la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports i regidora de Gràcia, Maite Fandos i el conseller de comerç de Gràcia, Esteve Suñé, es van fer una foto conjunta amb la samarreta especial de la final com a protagonista, juntament amb el president de l’Europa, Guillaume de Bode, el del patronat de la Fundació, Jesús Maria Turró i el vicepresident de la Fundació, Marc Sanllehy.

El lema ‘Comerç amb Gràcia’ sorgeix de l’enquesta elaborada entre el teixit comercial de Gràcia en el marc del Pla de Comerç impulsat pel Districte de Gràcia, on s’hi volia reflectir la marca territorial identificativa del comerç de Gràcia que transmeti els valors de proximitat, de qualitat i innovador.

El club ha informat que la campanya de col·laboració amb el teixit comercial de Gràcia està orientat especialment a la petita i mitjana empresa, per tal d’implicar comerciants i clients al voltant del club i, a la vegada, fer visible aquest teixit a nivell popular dins els canals del club escapulat.

La intenció de club i Fundació és implicar més a fons el comerç, aconseguir més mobilització social mitjançant les empreses i crear, al marge de la final de Copa, accions de retorn d’aquesta implicació per impulsar el propi comerç dins l’entorn gracienc, afegint també els socis i sòcies de l’Europa, que podran gaudir d’avantatges comercials.

Així mateix, l’Europa crearà noves campanyes d’assistència al Nou Sardenya en els diferents partits que disputi la seva primera plantilla en totes les competicions i les orientarà específicament dins l’entorn del comerç gracienc.