SORTEIG | TOT Gràcia i Panoramica de las Artes et porten a la sessió de Cineforum del film «Memento» i presentació del llibre

L’editorial Panoramica de las Artes a través del segell Pano Art Books convida als lectors del TOT Gràcia a assistir amb dues entrades al pròxim esdeveniment programat pel segell, el dimecres 17 de novembre de 2021 a les 19.00 hores a la Lliberia de la Imatge al carrer Sepúlveda 87.

Projecció del film i presentació de llibre |

L’esdeveniment consistirà en una projecció parcial del film «Memento» (2000, dir. Christopher Nolan) i posterior col·loqui amb l’autor del llibre Sergi Atencia Sánchez (SAS), que aprofitarà per presentar el núm.2 de la col·lecció Cult & Teen Movies titulat «Una pandilla alucinante/Memento». També hi participarà Josep  Blanco, exprofessor de Llenguatge Audiovisual de la Universitat de Barcelona (UB) i mentor de l’autor, també presidirà l’acte com a convidat honorífic. Els assistents se’ls obsequiarà amb una copa de vi negre, Vichy Catalan o aigua mineral.

Per participar del sorteig i guanyar una de les dues entrades per a l’acte del dimecres 17 de novembre, tan sols heu d’anar al perfil del TOT Gràcia a l’Instagram i seguir les indicacions, el pròxim dia 12 es farà públic els noms dels guanyadors de les entrades.

Sobre la col·lecció |

Pano Art Books, és l’editorial de llibres del weblog Panoramica de las Artes que és una revista digital de crítica i didàctica sobre cultura i mass media actualitzada amb regularitat.

Actualment, hi ha dues línies editorials: Pano Art Books Music Sèries i Pano Art Books Cinema Sèries. La primera (Music Sèries) està dedicada al món de la música alternativa en format de biografies i de guies musicals. La segona (Cinema Sèries) està orientada a assajos i a estudis cinematogràfics de diversa índole. Dins de Cinema Sèries, Pano Art Books han decidit iniciar dues col·leccions:

Cult & Teen Movies: Dobles estudis fílmics sobre pel·lícules de temàtica adolescent (teen movies), gènere al qual volem donar-li la importància artística que es mereix, i pel·lícules de gènere de culte, majoritàriament enteses així a nivell consensual.

Saga Skywalker: Una sèrie de llibres destinats a analitzar des de moltes perspectives les tres trilogies de Star Wars que conformen aquesta saga.