Sorteig d’entrades de Cinema amb el TOT i Cinemes Texas.

A partir d’aquest any el TOT i els Cinemes Texas posen en marxa un sorteig trimestra, de dues entrades dobles, perquè puguis anar a veure la pel·lícula que més t’agradi i gaudir de bon cinema al costat de casa. A Gràcia hi tenim de tot: comerços, botigues, teatre i també sales de cinema, i per aquesta raó des de la revista et convidem a gaudir de bon cinema sense haver de sortir de Gràcia.

Una tarda passejant, mirant aparadors, provant, comprant, deixant-se portar pels sabors i olors de l’oferta gastronòmica del barri, per poder acabar gaudint d’una bona història a les butaques del Texas.

Funcionament del Sorteig |

La mecànica del sorteig és molt senzilla, en cada número de la revista els lectors hi podran participar tantes vegades com vulguin. El lector hi haurà de localitzar el logotip del TOT, el quadre de color taronja amb la paraula ‘Tot’ en petit en un dels anunciants que apareixen en el número de sortida. Per participar serà tan senzill com enviar-nos un correu amb les dades del participant, nom, cognoms, correu electrònic i telèfon a: redaccio@totgracia.com i indicar-nos en quin anunci han trobat el quadrat de la revista. Entre tots els correus rebuts l’equip del TOT sortejarà dues entrades dobles per poder veure el film desitjat a les sales dels Cinemes Texas. El nom dels guanyadors s’anunciarà a través de les xarxes socials del TOT i a més l’equip d’administració ho farà saber als guanyadors. Així que molta sort a tothom i a participar-hi!