S’obren les bases per participar en el 20 Concurs de Pintura al Passeig de Sant Joan 2021

Footgrafia: D.R.

Els pròxims dies 25, 26 i 27 de juny tindrà lloc la vintena edició del Concurs de Pintura al Passeig de Sant Joan 2021, convocat una vegada més per l’Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan. El concurs s’organitza amb motiu de la Festa Major del barri del Camp d’en Grassot. El concurs s’organitza en dues seccions, una de «general» i una d'»aficionats». L’espai per exposar cada concursant és el mateix a les dues seccions. Les dues úniques diferències entre ambdues seccions són les mides mínimes de les obres i els premis. Els autors de les obres decideixen a quina secció es presenten. L’espai on podrem veure el concurs i l’expòició serà al centre del Passeig de Sant Joan entre els carrers d’Indústria i de Provença.

Per a poder-hi participar s’ha de tenir 18 o anys o més i no ha d’haver estat guanyador del primer premi en edicions anteriors. Les obres que s’han de presentar han de ser amb un mínim de 2 obres i un màxim de 4. Es podran presentar obres a l’oli, acrílic i tècniques mixtes. També aquarel·les, però que estiguin ben protegides i l’autor se’n faci responsable. El termini per fer les inscripcions és fins al diumenge 20 de juny de 2021.

Pel que fa a els guanyadors, el Primer premi és de 2.000 € bruts (es farà retenció fiscal), i diploma. L’obra premiada es quedarà en propietat de l’Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan, amb patrocini de l’Associació Comerciants Mercat de l’Abaceria. El segon premi té un import 200 € i diploma i el tercer de 100 € i també diploma. Els tres primers premiats tindran una exposició conjunta a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Barcelona, Districte de Gràcia.

Pel que fa a la secció d’obres d’aficionats hi ha un primer premi de 300 € i diploma. El segon i tercer premis seran consistents en caixes de pintures de marques reconegudes. Podeu trobar més informació a la pàgina de l’associació.