Si tens un comerç anuncia’t al TOT GRÀCIA 14 EXTRA DE NADAL

Després de publicar el número 13 de la revista en paper TOT GRÀCIA corresponent a l’estiu 2021, la redacció del TOT ja està preparant el que serà el nou número 14 que sortirà a principis de desembre i serà l’especial EXTRA DE NADAL per a la campanya de compres d’aquest any 2021-2022.

Per aquesta raó l’equip de redacció ja fa dies que treballa en els continguts d’aquest nou número, on una part dels continguts aniran destinats a explicar la importància del món del cinema als barris de Gràcia, a més de les entrevistes i reportatges d’actualitat cultural i social habituals, així com els d’història.

Anuncia el teu comerç als 8.000 exemplars del TOT |

Enguany una vegada més qui té un comerç o botiga ha de començar a preparar tot allò que relaciona amb la campanya de Nadal, i això també vol dir les promocions i com fer-se visible. Des del TOT GRÀCIA us proposem anunciar-nos a la nostra revista magazine, amb 8.000 exemplars repartits a més de 350 punts de distribució, dels barris de la Vila de Gràcia, Camp d’en Grassot, Gràcia Nova, El Coll, La Salut i Vallcarca els Penitents.

Com sempre recordem la importància de fer-se veure, si no et veuen, no existeixes, i que millor que fer-ho amb l’aparador comercial més gran de Gràcia, a les pàgines del TOT GRÀCIA. Recordeu que a més de promocionar el vostre comerç o empresa, també esteu donant alhora suport a una publicació totalment privada, que gràcies als seus anunciants pot imprimir-se i informar els veïns i veïnes del barri.

Si esteu interessats a ser-hi presents en aquest nou número de Nadal, podeu contactar amb nosaltres a través d’aquesta pàgina web o bé trucant-nos al telèfon 655 944 069, i us farem una visita sense cap mena de compromís.