S’ha mort Mike Lane, membre dels Castellers de la Vila de Gràcia.

Segons en un comunicat que ha fet públic la Colla dels Castellers de la Vila de Gràcia, el casteller Mike Lane ha mort aquesta nit passada a l’edat de 49 anys. Tot seguit us deixem el comunicat que ens ha fet arribar la Colla.

«Els Castellers de la Vila de Gràcia estem de dol per la mort del nostre casteller i amic Mike Lane, que ens ha deixat aquesta nit. Des de la colla volem transmetre el nostre condol a tota la seva família i amics. 

En Mike Lane va patir un accident casteller durant la Festa Major de Gràcia del 2013. Des del primer moment, tant durant la seva llarga estada a l’Institut Guttmann de Badalona, com durant els anys que ha passat a casa seva, la colla ha brindat tot el suport emocional i econòmic possible al Mike i a la seva família i així ho continuarà fent ara i sempre.

En les properes setmanes, els Castellers de la Vila de Gràcia comunicarem els actes de record i homenatge que li retrem. Preguem que respecteu la intimitat de la família i de la colla en aquests moments difícils.

Sempre seràs en el nostre record, Mike».