Setmana de Vaga: Guia de com moure’s per Barcelona.

Metro TMB

Avui dilluns dia 22 de febrer comença tota una setmana de vaga pel que fa al transport públic a Barcelona ciutat, el Metro i el Bus de TMB es veuran afectats, així com els serveis que presta a les estacions de tren ADIF i a finals de setmana vaga del servei de trens de Renfe Operadora. Tot i que segurament la vaga que més afectarà els usuaris serà la del metro, després que els treballadors del metro no acceptessin l’oferta de l’empresa de l’increment salarial d’un 1% o l’ampliació de contractes fixos. Així doncs des del TOT us oferim una guia pràctica del que pot passar cada dia de la setmana des de dilluns 22 fins divendres 26.

guia vaga transports

Dimecres 24 vaga de Metro de TMB

El dimecres serà el segon dia de vaga del servei de Metro. Tot i que en un principi els serveis mínims havien de ser del 50% en l’hora punta (horaris de 6.30 a 9.30 hores i de 16.00 a 20.00 hores). I un 30% de serveis mínims la resta d’hores de servei, la Generalitat a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha dictat una ordre d’ampliació dels serveis mínims de la vaga de metro de demà fins al 65% en hores punta, i la resta del dia del 45%.

Dijous 25 vaga de Metro i ADIF

Segon dia de vaga d’autobusos amb el mateix horari que el dimarts és a dir amb aturades parcials de 9 a 11 del matí i de 19.30 a 21.30 de la tarda. I també aturades en el servei dels treballadors d’ADIF  les estacions de tren  de  6 h a les 8 h, a la tarda de les 14 h a les 16 h, i a la nit de les 0 h a les 2 h.

Divendres 26 vaga de Renfe Operadora

El divendres qui farà vaga seran els treballadors de Renfe Operadora, i per tant hi haurà serveis mínims en la circulació de trens.

Per saber una mica més

Cal que recordar que aquests dies es celebra el Mobile World Congress i que amb motiu de la vaga, tots els taxis podran treballar aquests dies sense restriccions, de manera que augmentarà la flota de cotxes.

També cal recordar que hi ha diversos autobusos de l’empresa TUSGSAL que dóna servei que Badalona, que tenen diverses línies que uneixen aquesta ciutat amb parts molt diverses de Barcelona ciutat, com són les línies B19, B24, i B25.