Servei d’interpretació en llengua de signes i subtitulació a la Festa Major 2021

Per tal de poder celebrar una Festa Major més accessible per a tothom i alhora inclusiva, del 15 i el 21 d’agost s’integren les activitats accessibles per a tothom. L’objectiu és clar i senzill, que les persones amb diferents tipus de discapacitats puguin gaudir d’una festa major en família i accessible. Així doncs les activitats que compten amb servei d’interpretació en llengua de signes i/o subtitulació i també audiodescripció estan indicades en el programa de la festa a través de les icones d’accessibilitat comunicativa i en la seva versió accessible.

Per altra banda un any més les persones que tenen una discapacitat visual podran gaudir de la festa i dels guarnits amb un servei de rutes pels carrers amb guies audiodescrites, i també comptaran amb una ruta literària basada en les novel·les de Mercè Rodoreda.

El llenguatge de signes també hi serà present per fer més accessible la festa a les persones amb discapacitat auditiva. Algunes d’aquestes activitats per exemple és «La meva Barcelona – Dones de Gràcia», «Poesia al servei de les paraules» o «Contes amb dues veus i cinc sentits». Finalment la Festa Major també tindrà tallers ambientals i de sensibilització sobre la diversitat funcional amb activitats com «Al perro verde«. Podeu consultar totes les activitats i actuacions adaptades en el programa de la Festa Major de Gràcia 2021.