Sergi Vergés presenta aquest divendres 10 de març de 2017 el seu disc «Beatus Ille» al Tradicionàrius.

El músic Sergi Vergés presenta una big band formada per les noves generacions del jazz català i del folk pirinenc acompanyada de la veu de Joana Gomila. Al 30 Tradicionàrius estrenen el disc «Beatus Ille», el primer projecte personal del músic, nascut d’un Verkami. 

El projecte de Rufaca Folk Jazz Orquestra neix de l’encreuament de dos mons, d’una banda el de la música tradicional pirinenca i de l’altre  el jazz. Així doncs han adaptat per a big band i secció folk les tonades ancestrals de les comarques del Pirineu català, tot respectant-ne l’essència però vestint-les amb les harmonies pròpies del gènere de la big band. Per fer-ho, han aplegat una banda de músics joves de l’Alt Urgell i la Cerdanya, especialistes en instruments propis de la zona i professors de l’Escola Folk del Pirineu, en una big band integrada per graduats i joves professors dels conservatoris superiors de jazz de Barcelona. Han afegit, a més, la veu de la Joana Gomila, graduada en Cant Jazz al Superior del Liceu i molt familiaritzada amb la música popular de la seva terra, Mallorca.

Finalment el nexe entre tots dos mons és Sergi Vergés, professor d’Arranjaments de Jazz al Superior del Liceu i un dels arranjadors de big band més reputats del país, i alhora professor de l’Escola Folk del Pirineu i veí d’Arsèguel, al Baridà (Lleida).

Infomació i dates |

Divendres 10 de març de 2017, 22.00 h
C.A.T. – Taquilla: 12 € / Anticipada: 10 € / Amics del C.A.T. 6 €.