Sant Jordi a Gràcia 2015.

rosaUn any més arriba Sant Jordi la festa dels llibres, les roses i els enamorats i Gràcia s’omple de gent, paradetes i un munt d’activitats. Tot seguit us fem cinc cèntims peruquè pogueu gaudir de la diada a casa nostra.

Vila de Gràcia:

– FIRA DEL LLIBRE – Els llibreters de Gràcia tornen a sortir per Sant Jordi al voltant de la torre del rellotge, a la plaça Vila de Gràcia. Participen vuit llibreries de l’associació: C.O., La Memòria, Pequod, Luz de Lula, Le Nuvole, Hibernian Books, Catálogo i La Parada.

– FIRMA DE LLIBRES – A la Plaça de la Vila de Gràcia amb: 11 a 14h Javier Ávalos «El Frío de ahí fuera», Ferran Coll «L’anarquista argonauta. 

16.30 a 18h Olivier Ommel «El despertar de una gota de luz».

17 a 19h Benjamín Recacha «El Viaje de Pau».

18 a 20h Christine Hart «Lo que las modelos callan» i Cuervo Malasatres «Max una historia de los 80».

8a Trobada d’Il·lustradors:

El dia Sant Jordi, els il·lustradors tenen un espai propi al Pla de Nicolás Salmerón, inici del carrer Gran de Gràcia, on ja fa uns anys que instal·len parades de llibres una bona part de les llibreries del barri de Gràcia.

Hi participaran il·lustradors convidats que signaran-dibuixaran els seus llibres.

En aquesta edició els il·lustradors convidats són: Carole Henaff, Impala, Gustavo Roldán, Iratxe López de Munain, Raquel Díaz Reguera, Rocío Martínez, Mercè Galí, Ariane Faber, Liliana Fortuny, Miguel Galllardo, Anna Llenas, Roger Olmos, Mercè Canals.

L’horari de signatures serà pel matí a partir de les 10 h i per la tarda a partir de les 17 h.

La Trobada està organitzada per la llibreria Casa Anita i Ediciones Ekaré, i compta amb el suport del Districte de Gràcia.

A més, podeu consultar la Guia de lectura d’àlbums il·lustrats elaborada per les Biblioteques del Districte de Gràcia.

El Coll:

El barri del Coll també celebra la diada, amb activitats a la plaça de Laguna Lanao i un concert musical. I els dies posteriors, el Centre lliura els premis literaris de Festa Major i del Concurs de teatre.

Dijous, 23 d’abril

Concert de Sant Jordi de flautes dolces Al Centre Cívic El Coll-La Bruguera. C. Aldea, 15, a les 20.30 h Vine i gaudeix del concert que l’Orquestra de Flautes Dolces Musicus ha preparat per celebrar la diada de Sant Jordi. Organitza: Musicus Diada de Sant Jordi al Coll Vine a la plaça Laguna Lanao a partir de les 17 h i participa amb jocs, música, i tallers.

Divendres, 24 d’abril

Lliurament premis 12è Concurs literari de contes, poesia i textos teatrals Festa major de Gràcia Amb l’actuació del Cor Mil·lenium A les 20 h, a la sala actes Centre Moral Instructiu de Gràcia C. Ros de Olano, 9 Organitzen: Fundació Festa Major de Gràcia, El Centre

Diumenge 26 d’abril

Cloenda XXVIIIè Concurs de Teatre Català Vila de Gràcia Amb l’actuació del grup musical Quintet de metall. A les 18 h, a la sala actes Centre Moral Instructiu de Gràcia C. Ros de Olano, 9 Reserves a secretaria de l’entitat, preu entrada 12 €. Organitza: El Centre.