S’amplien els serveis de cita prèvia de les oficines d’atenció ciutadana.

atenció ciutadanaLes oficines d’atenció ciutadana (OAC) han ampliat els serveis de cita prèvia des d’aquest passat dimarts, 1 de desembre. Aquesta mesura permet estalviar temps per fer els principals tràmits municipals. Aquesta millora se’n marca en el pla per millorar l’atenció a les oficines, on s’ha optat per ampliar la cita prèvia en tota la cartera de serveis, amb les facilitats que això proporciona als ciutadans (evitar les cues, estalviar temps…), i fins i tot, en cas d’alguna incidència, s’avisarà amb antelació per canviar l’hora de la cita.

Els tràmits en què és obligatori demanar cita prèvia són els relacionats amb la hisenda municipal; urbanisme, obres i activitats; la identitat al mòbil i el certificat digital; els animals de companyia; la targeta del Park Güell, i el registre de Gaudir+BCN.

També es pot demanar cita, però no és obligatori per als relacionats amb el padró, la Targeta Rosa, les denúncies per infraccions de les ordenances municipals i per al registre de sol·licituds.

On es pot demanar cita prèvia?

Es pot demanar cita a l’oficina virtual, mitjançant els quioscos de tràmits i serveis (Punt-BCN), el telèfon 010 o, amb el mòbil, a través de l’app MobileID. També es poden consultar les adreces de les oficines, així com les ubicacions dels quioscos i les condicions del servei 010 aajuntament.barcelona.cat/atenciociutadana.