S’amplia l’oferta d’espais i els horaris de les sales d’estudi, coincidint amb l’època d’exàmens per aquest 2017.

Un any més s’acosta l’època d’exàmens, i per aquest motiu entre  el 2 de gener i el 2 de febrer, es reforcen amb obertura en cap de setmana tres sales d’estudi, en aquest cas les de Sagrada Família, Vapor Vell, Joan Maragall i la sala d’estudi La Fontana, que  estrena un nou horari de dilluns a divendres. Les sales de nova creació són Les Corts, Montbau, i Nou Barris, que obriran de dilluns a divendres de 21:00 a 01:00 hores. En total s’obren 27 sales d’estudi en horaris de migdia, nit i en caps de setmana per complementar els horaris habituals de les biblioteques. 

Així doncs l’Ajuntament de Barcelona obrirà tres noves sales d’estudi en el proper període de preparació dels exàmens universitaris, és a dir, entre el 2 de gener i el 2 de febrer. Es tracta de tres espais d’estudi que s’incorporen a la xarxa ja existent de sales d’estudi i que ampliaran els horaris per poder oferir un servei reforçat d’espais per estudiar a joves que es preparen per als exàmens. Aquestes sales obriran de dilluns a divendres entre les 21:00 i les 01:00 hores:

GRÀCIA
Sala d’estudi La Fontana
Espai Jove La Fontana
C. Gran de Gràcia, 190-192
Nou Horari: de dilluns a divendres de 11 a 15h
El Departament de Joventut de l’Àrea de Drets Socials i Biblioteques de Barcelona ofereixen dues tipologies de sales d’estudi, les sales permanents i les puntuals. Les sales d’estudi permanents funcionen durant tot l’any excepte en període de vacances d’estiu, i tenen un horari habitual de dilluns a divendres de 21:00 a 01:00 hores. Algunes d’aquestes sales reforcen el servei en èpoques prèvies als exàmens (en els mesos de gener, febrer, maig i juny), ampliant horaris habituals de les biblioteques.

Les sales puntuals, en canvi, s’obren durant els períodes d’exàmens per complementar l’oferta de les sales d’estudi permanents i cobrir l’increment de demanda d’espais que es produeix en aquestes dates. A Barcelona hi ha 8 sales d’estudi permanents de les quals 7 estan ubicades en biblioteques i 1 a l’Espai Jove Garcilaso.

GRÀCIA

– Sala d’estudi Vila de Gràcia – Biblioteca Vila de Gràcia
c.Torrent de l’Olla, 104. Horari de dilluns a divendres de 21:00 a 01:00 hores.

– Sala d’estudi Jaume Fuster – Biblioteca Jaume Fuster
Pl. Lesseps, 20 . Horari de dilluns a divendres de 21:00 a 01:00 hores.