Reobren els patis de les escoles i la Campanya «Jugem a les places» edició 2021

Fotografia: David Ramon

A partir d’aquest 29 de maig i fins al pròxim 27 de juny tornen a obrir els patis de les escoles públiques per tal de poder fer activitats esportives i d’esbarjo. El programa de Patis oberts és un servei municipal gestionat des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i que vol convertir els patis de les escoles en espais de lleure educatiu compartits fora de l’horari escolar, també els caps de setmana i fins i tot un cop el curs ha acabat. L’horari habitual d’obertura és de les 11.00 i fins al migdia i en alguns casos oberts tots el dia. Les escoles que obriran novament els seus patis són: Escola Ferran Sunyer, Escola Lluís Vives i Institut Lluís Vives, Escola Gayarre, Escola Mossèn Jacint Verdaguer, Escola Reina Violant, Escola Baloo , Escola Calderón, Escola Antaviana, Escola Mercè Rodoreda, Escola Pompeu Fabra, Escola Pere IV, i l’Institut Menéndez.

Jocs a les places |

Per altra banda a partir d’aquest mes la plaça del Sol i la del Diamant tindran espais habilitats pels jocs dins de la campanya «Juguem a les places». A la plaça del Sol hi trobarem el quiosc de jocs i diferents tallers creatius l’1 de juliol i el 23 de setembre. Pel que fa al quiosc estarà obert els dies; dijous 3 i 17 de juny, 1 i 15 de juliol, 9 i 23 de setembre.

A la plaça del Diamant podrem gaudir de jocs de taula, jocs tradicionals i futbol amb botons. Divendres, 11 i 25 de juny, 9 i 23 de juliol, 3 i 17 setembre, 1 d’octubre. Amb motiu de les restriccions sanitàries els grups seran reduïts i cal inscripció prèvia en aquesta web.