Regals eròtics per Nadal.

Que pugi la temperatura, tu! Que fa fred i estem cansats de tanta família i tant de cava. Anem-nos-en a casa? I gaudim del regalet que ens hem fet entre nosaltres… Quin? Algunes propostes ideals i que tindran, de segur, molt èxit, aquest Nadal:

Boles xineses vibradores: Tot/es coneixeu les boles xineses. Aquelles que es fan servir per entrenar el sòl pèlvic, per posar forta la musculatura de la vagina i tenir un cos sa, saludable i molt predisposat al plaer. Ara bé, podem tenir també unes boles xineses dedicades només al plaer i la luxuria.

A amantis Gràcia hi trobareu boles xineses de silicona amb vibració, ideals per a jocs de precalentament. Es diuen TOK3 i poden servir per fer jocs exteriors (per exemple, per fer massatges) i interiors (per estimular la vagina, i l’anus, si ets més atrevit/da!). Són boles molt potents i gestionades per un comandament a distancia… ¡i recarregables!

Llenceria per estar preciós/a: moltes parelles vénen per Nadal a cercar llenceria… Sí, algun/es cerquen la típica llenceria vermella de Cap d’Any, però d’altres volen roba interior més suggerent, subtil, femenina, delicada… Per escalfar la nit.

Vibrador amb funció calor: ha arribat a la botiga el vibrador Xena, i estem segurs que serà un dels grans venuts d’aquest hivern… Perquè és un vibrador calentet! El seu disseny permet doble vibració (a la part que estimula el Punt G i a la part que estimula el clítoris), està fet en sedosa silicona i permet diferents tipus de ritmes vibradors. Però a més a més, Xena compta amb una funció que permet calentar-lo i tenir, literalment, ardents orgasmes.

Amor o Luxuria, joc de taula: Un clàssic dels Nadals, els jocs de taula. La novetat d’enguany és Amor o Luxuria, un divertit joc de taula amb preguntes en que les respostes us guiaran per fer que la vetllada, sigui un èxit. Trobareu dos tipus de cartes: les d’amor -vermelles-, i les de luxuria -morades-; i a través d’un taulell, fareu un recorregut junts o per separat, com vosaltres preferiu, en que les cartes us reptaran a diferents experiències inoblidables.

Arnesos: en el món eròtic, no us penseu, també hi ha tendències, fashionistes i glamour. I sinó us ho creieu, investigueu sobre la marca Bijoux Indiscrets, que ha tret una col·lecció de complements eròtics aquest Nadal – MAZE es diu- digna de qualsevol revista de moda. En especial, ens han agradat els seus arnesos, que, a preus mitjanament populars, tenen una elegància extrema. A més, estan fets amb materials 100% vegans. Us animem a que us feu amb algun d’aquests arnesos i us atreviu a lluir-los sobre la vostra roba, llenceria o pell: són ideals tant per portar-los com a accessoris eròtics o com accessoris de moda.

 Per Marta Molas d’amantis Gràcia.