Quins pessebres podem veure a Gràcia? Aquí els teniu tots

Fotografia: Josep Maria Contel

Un any més a les portes de Nadal, Gràcia també s’adorna per aquestes dates i en concerts a diferents punts del districte podem veure el tradicional pessebre. Així doncs aquest Nadal 2021-2022 Gràcia compte amb set pessebres.

Fotografia: Josep Maria Contel
Fotografia: Josep Maria Contel

El primer és el ja tradicional Pessebre de Playmobil a La Violeta de Gràcia, on els clics aquest any representen un gran mercat amb tots de productes d’alimentació, de teixits… Estarà obert del 10 de desembre al 2 de febrer, de dilluns a divendres: de 09.00 h a 13.00 h. i de 16.00 h a 21.30 h, i els caps de setmana: de 10.00 h a 21.30 hores al carrer Maspons, 6.

També podreu gaudir d’altres pessebres a l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia al carrer Sol, 8 fins al 2 de febrer de 2022.

A la Parròquia de Sant Joan Baptista de Gràcia a la plaça de la Virreina fins al 2 de gener de 2022. A Can Musons carrer de l’Alzina, 9 també fins al dia 2 de gener, al Cercle Catòlic de Gràcia al carrer de Santa Magdalena, 12, el del Centre Moral i Instructiu de Gràcia al carrer Ros de Olano 9.

Exposicions |

«El Pessebre. Tradició i artesania» Del 8 de desembre al 2 de febrer us proposem una exposició on s’explica l’origen i l’evolució del pessebrisme, les principals corrents i zones geogràfiques de producció de figures, així com les seves principals característiques. Una mostra que vol remarcar l’artesania local d’aquesta tradició. A Can Musons carrer de l’Alzina, 9.

«Pastorets. La lluita ancestral entre el Bé i el Mal» Aquesta exposició explica l’evolució d’aquest gènere teatral popular nadalenc des del seu naixement a l’edat mitjana fins avui en dia. S’hi troben els textos més famosos, els seus autors i la seva vinculació amb la Vila de Gràcia. La podreu veure al Centre Moral i Instructiu de Gràcia, carrer Ros de Olano, 9, del 8 de desembre al 2 de febrer.