Purificación Felisa Giner és la guanyadora de la segona edició del sorteig de La Gran Panera de Nadal 2017-2018 organitzat pel TOT Gràcia.

 

Fotografia: D.R. Entrega de la panera a la guanyadora de la segona edició 2017-2018

Aquest dijous 4 de gener de 2018 s’ha fet l’entrega del sorteig de La Gran Panera de Nadal que un any més ha organitzat la revista TOT Gràcia. El sorteig de la panera es va dur a terme per primer cop l’any 2015-2016 i enguany era la segona edició. Des del dia 1 de desembre de 2017 i fins al dia 2 de gener de 2018, un total de catorze empreses gracienques donaven a conèixer diversos productes i serveis que anaven omplint la panera del comerç. Els lectors podien participar omplint una butlleta electrònica que trobaven en aquesta web o bé portant la butlleta de paper, que trobaven dins de la revista número 05, i que podien dipositar a l’urna que es trobava a La Casa dels Contes núm. 35 del carrer Ramón y Cajal de Barcelona.

Fotografia: D.R.
Fotografia: D.R. A l’escenari de La Casa dels Contes

Finalment aquest passat dimarts es va fer el sorteig entre totes les butlletes rebudes i els correus electrònics. Finalment la guanyadora ha estat Purificación Felisa Giner, que s’ha endut tots els regals de la panera, valorats en més de 500 €. L’acte d’entrega s’ha fet aquest matí de dijous 4 de gener de 2018 a l’escenari de l’Associació Cultural La Casa dels Contes, on els responsables del TOT han rebut a la guanyadora i s’han fotografiat amb ella en el moment de l’entrega.

Empreses col·laboradores 2 edició 207-2018 |

Goccia Verde
PQNO
Cinemes Texas
Végere
La Casa dels Contes
Romakuruma-Suzuki
Sabes una cosa
El Recó
Carrió Pastisseria
Taverna El Glop
Teatre i sala Porta4
Tiempo de Caramelos
Nota79
Granja Armengol.