Punt d’informació de #BCNantimasclista a la Plaça de La Revolució a la Festa Major 2019

Per tercer any consecutiu la plaça de La Revolució serà l’espai on trobarem el Punt d’Informació #BCNantimasclista per atendre a les preguntes i consultes amb assesorament a més de disposar de dues parelles d’informadores itinerants que visitaran els diferents espais de la festa.

Aquest punt d’informació comptarà amb material amb les recomanacions necessàries d’actuació davant de casos de violència masclista. Les comissions de carrer també comptaran amb material per poder actuar davant de situacions d’assetjament o agressió masclistes, una guia per unes festes lliures de masclisme, tríptics informatius i un cartell amb informació sobre el circuit d’actuació per fer front davant d’aquestes situacions.

Totes les propostes i la campanya d’informació que es durà a terme durant els dies de festa han estat fruit del treball col·lectiu del Districte de Gràcia amb el Circuit Barcelona contra la violència masclista, CEJAS, Assemblea feministes de Gràcia amb la col·laboració de la Fundació Festa Major i les comissions de festa dels carrers.

Els horaris del punt d’informació i assessorament seran els següents: 15, 16 i 17 d’agost, de 21.30 hores a 5 hores. 18, 19 i 20 d’agost, de 21.30 hores a 4 hores. 21 d’agost, de 21.30 a 2 hores.

Més serveis i més convivència |

Per a una millor convivència enguany s’intal·laran 97 lavabos públics individuals i 23 d’adaptats, també es farà una campanya informativa per conscienciar els assistents a la festa, cal respectar el guarnit, divertir-se sense molestar, i quan acabi la festa que el soroll també desapareixi, ja que tothom té dret a descansar.