Prorroguen les inscripcions al Concurs de Màgia Jove del Festival Màgicus fins al 19 de setembre

Festival Magicus Gala 2020. Fotografia: Montse Giral

Del 12 al 14 de novembre Gràcia i Barcelona es convertiran, per dotzè any consecutiu, en un espai de trobada pels apassionats de la màgia. Torna la Gala de Màgia amb un format diferent, més curta, més amena i el mateix dia del concurs.

Abans, però de poder tancar dates, la direcció del festival de màgia ha decidit prorrogar el període d’inscripcions a la dotzena edició del Concurs de màgia jove del Festival de Màgia Jove de Barcelona. Aquest any el certamen presenta una gran novetat amb la incorporació d’una separació per categories: d’una banda la màgia d’escena i de l’altra una nova categoria de màgia de prop. Les inscripcions romandran obertes fins al 19 de setembre i es poden fer a través del web del Festival Màgicus.

Els objectius del festival |

El principal objectiu del Màgicus és promocionar la màgia jove i en aquest sentit el concurs ha agafat cada vegada més protagonisme. Enguany es dividirà en dos dies per poder separar les categories i el divendres 12 de novembre tindrà lloc la Màgia de prop i dissabte 13 el de Màgia d’escena. Qualsevol mag d’entre 14 i 25 anys hi pot participar i el jurat, format per professionals de la màgia i del teatre i membres de l’organització, seran els encarregats de valorar la tècnica, l’originalitat i la posada en escena. Fins al 19 de setembre podeu enviar un vídeo, un breu currículum i tots els arxius que es puguin adjuntar a la adreça de correu electrònic: festivalmagicus@lluisosdegracia.cat. A final de setembre el Comitè de Selecció farà pública la llista dels seleccionats.

Després de l’èxit dels darrers anys es repetirà l’experiència de comptar amb un coach que durant l’assaig previ als concursos, ajudarà als participants a millorar petits detalls de la posada en escena. El Jurat format per persones expertes i referents de la màgia serà l’encarregat de fer la seva valoració i premiar les millors actuacions de cada categoria. Hi haurà dos premis, un per la categoria de Màgia de prop, i altre per la categoria de Màgia d’Escena. El diumenge dia 14 és el dia en què es faran els tallers de màgia per principiants i la Masterclass per joves mags amb més de nivell . A més a més aquest any tornarà amb força la Màgia als mercats i es podran veure els conills als aparadors màgics de l’Eix Comercial.