Promociona el teu comerç i ajuda a tirar endavant el número Especial del TOT GRÀCIA #12

Mostra del disseny de la nova portada del TOT GRÀCIA

Aquest 2020 ha estat un any diferent pel TOT GRÀCIA, per una part hem pogut estrenar nova web, amb nou disseny i on la imatge pren protagonisme a més d’entrenar noves seccions com la d’Història del Camp d’En Grassot i Gràcia Nova i posar en marxa el Podcast d’informació local TOT I més. Però la nostra revista trimestral no ha pogut veure la llum en dues ocasions, tant l’edició de Primavera que va ser impossible poder-la distribuir a causa del confinament, i l’EXTRA TOT FESTA MAJOR, ja que la Festa Major de Gràcia no es va poder celebrar.

TOT GRÀCIA #12 NÚMERO ESPECIAL ANUARI |

Així doncs degut també a la forta demanda per part de les empreses de treure el número d’estiu, quan ja a escala de producció no podia ser, aquest any ens fem posat la fita de treure un número molt especial en format «Anuari» on explicarem des de diversos camps de la vida, societat, comerç, cultura, com diferents graciencs i gracienques han viscut aquests darrers mesos des de les seves experiències més personals. A més també seguirem apostant des de les nostres pàgines per la promoció del comerç local i de proximitat, també hi trobareu les seccions habituals de l’entrevista, les 4 pinzellades per descobrir a graciencs, l’article d’història del Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis, i algunes noves seccions, ja que estrenarem disseny.

TOT GRÀCIA #12 ESTRENEM REVISTA I NOU DISSENY |

Tot i l’any que hem viscut des de l’editorial Gràcia Comunicació editora d’aquest projecte, ja feia temps que estava treballant en un nou disseny per tant de modernitzar i adaptar el disseny interior de la revista més a la revista trimestral que volem que sigui. Així en aquests número el lector podrà gaudir d’un nou disseny molt més visual, on la imatge i la fotografia guanyen protagonisme, per altra banda també hi trobarà una maquetació molt més neta i minimalista.

CAMPANYA #TotGràciaCompraAGràcia |

Al mes d’abril el TOT GRÀCIA va posar en marxa la campanya de dinamització del comerç local de Gràcia #TotGràciaCompraAGràcia, on a través d’uns cartells promocionals que els comerços expenien als seus comerços i que un cop fotografiats es distribuïen a les xarxes socials sota aquesta etiqueta, ha tingut molt bona resposta, i aquesta tardor i de cara a la campanya de Nadal seguirem ampliant-la amb noves propostes, per a tots els comerços i empreses que vulguin participar-hi.

PROMOCIONAT I AJUDA A TIRAR ENDAVANT EL TOT GRÀCIA |

A banda de la campanya #TotGràciaCompraAGràcia el TOT GRÀCIA ha reduït els preus de la publicitat a la nostra revista perquè tots els comerços i empreses puguin ser presents a les nostres pàgines per tant de promocionar-se durant aquest darrer trimestres i de cara a la Campanya de Nadal. Així si voleu ser-hi presents, no només us fareu veure als 8.000 exemplars que editem sinó que també ajudareu a fer possible aquest número tan especial i alhora, ajudar a tirar endavant aquest mitjà de comunicació totalment privat i que no rep cap ajuda econòmica n’hi subvenció per part de cap administració pública, tenint com a única font d’ingressos la publicitat i els serveis que oferim als clients i empreses gracienques que creueu amb el nostre projecte.

RESERVA EL TEU ESPAI |

Pots reservar el teu espai a la revista número 12 de Tardor-Hivern 2020 ESPECIAL ANUARI al telèfon 655 944 069 o bé al mail publicitat@totgracia.com abans del 15 de novembre de 2020.