Promociona el teu comerç als 8.000 exemplars del TOT GRÀCIA #13 Primavera-Estiu 2021

Després de la bona acollida per part dels clients, anunciats i els lectors, sobre el nou disseny del TOT GRÀCIA, que vam presentar en el darrer número d’hivern 2021, amb un disseny molt més modern, minimalista i amb noves seccions, aquests dies l’equip del TOT GRÀCIA ja treballa en la preparació del nou número de primavera, que aquest any serà doble, això vol dir que tindrà més pàgines i a més abraçarà els trimestres de primavera i estiu d’aquest 2021.

Així doncs durant aquests mesos vinents seguirem amb la Campanya #TotGràciaCompraAGràcia de preus baixos que vam posar en marxa l’any passat, i que té com a objectiu que qualsevol comerç dels barris de Gràcia pugui anunciar-se a les pàgines del TOT GRÀCIA amb el preu mínim.

En aquest proper número el Dossier central parlarem del comerç local, i de les noves formes de venda que ha anat implementant en els darrers mesos, a més també posarem en marxa un suplement especial per a la restauració de Gràcia.

8.000 / 10.000 exemplars del TOT GRÀCIA |

En aquesta edició volem poder fer un tiratge més gran. Actualment el TOT GRÀCIA té una tirada de 8.000 exemplars i es distribueix als diferents barris de Gràcia a més de 350 punts de distribució, entre ells, fleques, bars i restaurants, mercats municipals, centres cívics, biblioteques municipals, centres mèdics i farmàcies, teatres i cinemes.

Així doncs si teniu un comerç o empresa i voleu promocionar els vostres productes o serveis en la pròxima edició del TOT, podeu contactar amb nosaltres a través del correu: publicitat@totgracia.com o bé trucar-nos al telèfon 655944069, o a través d’aquest formulari, i us informarem dels preus reduïts per a dinamitzar el comerç local.

Gràcia Gourmet | 

Per una banda i dins de la campanya #TotGràciaCompraAGràcia, la propera acció és l’edició de la revista en paper TOT GRÀCIA #13 des del TOT hem decidit confeccionar un Suplement Especial sobre bars i restaurants amb l’oferta gastronòmica dels diferents barris de gràcia, sota el nom de «Gràcia Gourmet«.

Els comerços que vulguin participar en aquesta iniciativa, ho podran fer per un preu molt reduït, tan sols de dos dígits, i podran no només aparèixer en aquest suplement especial, on es farà referència al seu bar o restaurant, sinó també amb la difusió d’aquest contingut a les nostres xarxes socials del TOT GRÀCIA, tant a Instagram, Facebook com Twitter.

El proper número 13 de la revista sortirà al carrer al mes de maig.