Projecció de la pel·lícula-documental: “L’Arqueta dels somnis”.

El Rellotger de Gràcia tots

El proper dimecres 19 d’agost de 2015, a les 23h. a l’espai Tasta Gràcia, projecció de la pel·lícula-documental: “L’Arqueta dels somnis”, l’ultima gran aventura de Gràcia. Així doncs El Rellotger de Gràcia, l’obra de teatre escrita i dirigida per Enric Sunyol, basada en la novel·la homònima de Joan Lafarga, prepara una nova experiència, en forma d’audiovisual. 

En Jordi Margarit, l’home del piano, de l’espectacle teatral, pel que ell mateix va composar uns temes musicals que interpretava al piano –d’aquí el nom del seu personatge- també ha preparat un documental molt especial: “L’Arqueta dels somnis”, l’ultima gran aventura de Gràcia. Aquesta pel·lícula-documental, amb el rerefons i el record dels assajos per a l’estrena de l’adaptació teatral de El Rellotger de Gràcia, presenta una seqüència d’històries de Gràcia i es projectarà, dins dels actes de la Festa Major, el dimecres 19 d’agost de 2015 a les 23h. a l’espai Tasta Gràcia (plaça Manuel Torrente, carrer Alzina, davant de l’edifici Musons).

L’estrena de l’obra de teatre El Rellotger de Gràcia, el passat mes d’abril va representar un gran esdeveniment pel nostre barri al comptar amb la participació de totes les entitats culturals de la Vila. En les 3 representacions hi varen intervenir més de 200 persones, integrants de les diferents entitats.

La projecció del documental de Jordi Margarit és un episodi més del que un esdeveniment com El Rellotger de Gràcia, en versió teatral, va representar per a tothom que hi va participar i pels 1500 espectadors que varen assistir a les seves 3 úniques representacions.

Per a qui ho vulgui, abans de la projecció, també pot aprofitar per gaudir d’un sopar, que organitza El Cargol Graciós, a l’espai Tasta Gràcia, a les 21h. per un cost aprox. de 10€