Programació teatral de Porta4 per al mes de juliol i primera setmana d’agost.

porta4expedient

La programació teatral de Porta4 no s’atura tot i les altes temperatures. Per refrescar-nos i gaudir de bon teatre aquest mes de juliol i primera setmana d’agost,  la sala ens proposa tres nous espectacles.

L’Expedient |

Uns treballadors d’una empresa dedicada al sector tècnic de les instal·lacions telefòniques a punt de patir un E.R.O. (Expedient de Regulació d’Ocupació.), decideixen reunir-se en secret en el magatzem de l’empresa per decidir què fórmula pot ajudar-los a sortir d’aquesta situació. Durant el debat una idea pren força: el segrest del Gerent de l’empresa, “el Míster”. Un fet inesperat farà que aquella mateixa nit els esdeveniments obliguen a prendre decisions urgents.

Cia. Vintperquatre
Del 15 al 22/7/2016 PRORROGAT!
Divendres 15 i 22 de juliol a les 22.00 hores.
Comèdia/ thriller. Catalá. 75 minuts.

Morir de Anselmo |

Anselmo Panaigua, natural d’aquí, es complau d’invitar-vos a ser testimonis del seu propi suïcidi. Fet que portarà a terme ell mateix en el lloc I data a dalt senyalats. Ja si alguna cosa, abans de dir adéu a aquest món, o després, ja veurem, I sempre segons com tingui el cos, els donarà alguns dels motiu que l’han portat a tan tràgica decisió. Es demana puntualitat. Pels primers hi haurà melindros. Atentament, Anselmo Panaigua.

Viéndolas venir
Del 16/07 al 07/08/2016
Dissabtes a les 21.30H
Diumenges a les 19.00H
Tragicomèdia. 1 hora i 15 minuts. Castellà.

Selecció de Personal |

De la comèdia al drama. Una entrevista per un lloc important de feina en una empresa d’hosteleria és el centre de tot plegat. És el lloc on riem de situacions absurdes però on al mateix temps pensem i ens adonem de la bogeria i, molt sovint, de la ignorància que ens encega a tots plegats. Què prioritzem la necessitat o l’ètica? La moral i gairebé pidolar, o rebaixar-se, acceptar i viure, amb penes i treballs però viure. Podem canviar tot això? Dos personatges, el cap de personal i subdirector del Grup d’Or, i la candidata són suficients per explicar una situació que a vegades utilitza la farsa, però que es basa en essència en situacions viscudes i vistes, malauradament, en la realitat dels nostres dies. L’argument és simple, hi ha un lloc de feina i dues candidates. Aquesta és l’entrevista i la prova final amb una d’elles.

Maleïdes Flors
Del 4 al 24/6/2016 PRORROGAT!!
Dissabtes 4, 11, 18 y 25 de juny a les 22.00 hores
Diumenges 17, 24 i 31 de juliol
Maleïdes Flors
Tragicomèdia. 75 minuts.
Català. Recomanada a partir de 13 anys.