Programació del mes de març de la sala de concerts NOTA 79 amb The Blue Apples, Molina Molina + Ocata + Bacon Radars i més noms.

Aquest mes de març la sala de concerts Nota79 en ofereix un variat menú musical, per als amants de la música en directe. Nota70 espai ubicat al carrer Vallirana 79 ens ofereix una gran oferta i varietat d’estils musicals agrupats en diferents cicles musicals com són el cicle Clàssica, el Delicatessen79 i el Nota’N’Roll. Tot seguit us deixem la programació d’aquest mes.

Jazz amb swing! Jam per músics i ballarins.
13/03/2018 a les 22.00 hores

La sala ha convidat a tres músics de l’escena del jazz barceloní per gaudir d’un nou espai per improvitzar, amb el desig de generar una trobada propera entre músics i ballarins. Obriran la jam Rita Payés al trombó i veu, Santi Colomer a la bateria i Marc Cuevas al contrabaix, amb ganes de que us hi sumeu tants músics com vulgueu. Pels ballarins de swing i de claqué, una oportunitat per ballar social amb música en viu i terra de parquet! Un marc per explorar plegats la màgia del jazz a un local misteriós del barri de Gràcia, a prop de la Plaça Lesseps.

The Blue Apples en concert
15/03/2018 a les 21.30 hores

Als concerts de Blue Apples es despleguen les harmonies del jazz i de la bossa nova, el ritme trepidant del swing i la profunditat del blues.

Molina Molina + Ocata + Bacon Radars
17/03/2018 a les 22.00 hores

Molina Molina presenta “La Gran Esperanza”, el seu primer LP editat per Warner Music. Molina Molina té una sensibilitat molt especial i un talent descomunal que li permeten facturar cançons pop, sense enquadrar-se en cap estil concret, tenint clar que el seu fort són les melodies, les lletres i sobretot les tornades. Acompanyat de la seva  banda converteix el directe en tot un canó sonor, cantable, ballable i impossible d’oblidar.

Julien Hucq Quartet Feat. Special Guests (jazz)
20/03/2018 a les 21.30 hores

El saxofonista de Bèlgica Julien Hucq ens presenta aquest quartet dinàmic, la fusió del qual neix del flux melòdic i l’energia, que impacta en els seus oients. Julien presentarà la música del seu àlbum nou, «Z«, acompanyat pels seus companys de banda americans. Per aquest concert especial a Nota 79, el grup també comptarà amb la presència de sos músics excepcionals com Bartolomeo Barenghii i Gianni Gagliardi.

Gonzalo del Val Trio (jazz)
25/03/2018 a les 19.30 hores

Gonzalo del Val ens presenta al Nota79 el que és el seu segon CD titulat. «KOINÉ»

A partir del mes d’abril al Nota79 també podreu escoltar: Biel Ballester Trio (manouche), Marcelo San Juan, Mercé de la Fuente, Jules, Guido Di Blasi “New Tango Project”, El cant dels ocells, Bernat Padrosa, o Horem Álvarez entre molts d’altres. Com sempre podeu tenir més informació i preus sobre els concerts a la web de Nota79.