Programació del BAM i el Mercè Música 2015.

Sisa

El Mercè Música i el BAM, Barcelona Acció Musical, donen a conèixer tota la programació d’aquest any, que es durà a terme en diferents espais de Barcelona del 18 al 24 de setembre.

Els escenaris del centre de la ciutat, plaça Sant Jaume i avinguda de la Catedral, acolliran els concerts del Mercè Música; i el BAM tindrà lloc als escenaris de la plaça dels Àngels, plaça Joan Coromines, el Moll de la Fusta,l’Antiga Fàbrica Damm i l’escenari Mediterràniament a la Platja del Bogatell amb concerts programats dins del Mercè Música que es va inaugurar l’any passat. Algunes de les emissores de ràdio de Barcelona ompliran amb la seva programació l’espai de l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

El Fòrum acollirà, el divendres 18 i dissabte 19, una programació conjunta entre el BAM i Mercè Música. Amb tres escenaris, Fòrum Amfiteatre, Fòrum Esplanada i Fòrum Plataforma Marina.

Entre alguns dels artistes confirmats, podrem gaudir de la música dels Amics de les Arts, Joan Dausà, Els Catarres i Oques Grasses que el podrem veure al escenari de la plata Mediterràniament. Altres artistes són, Joan Miquel Oliver, Jaume Sisa, Quimi Portet, Maria del Mar Bonet, Jordi Sabatés, La Gossa Sorda, Aspecnat, Mishima, Tony Allen, Nueva Vulcano, Los Punsetes, Loop, Metz, entre molts d’altres.