Programació del 30#Tradicionàrius per aquest mes de gener de 2017.

La 30ª edició del Tradicionàrius va començar el passat divendres dia 13 i avui al TOT us deixem la programació dels concerts per aquest mes de gener, perquè no t’en perdis cap.

Divendres 20
22.00 h Al C.A.T. Preu: 12 € / 10 € / 6 € CONCERT RIU presenta l’espectacle RIU 360 º
Una experiència innovadora i espectacular on la música surt pels altaveus que envolten el públic; violins, acordions i flautes donen voltes, l’orquestra A4 Cordes, projeccions i mapping. Una experiència visual i sonora inoblidable.

Dissabte 21 |

NIT DE BALL FOLK 21.00 h Al C.A.T. Preu: 12 € / 6 € ORQUESTRA DE MINISTRILS DE L’EMMCA. L’Orquestra de Ministrils de l’Escola Municipal de Música Centre de les Arts de l’Hospitalet, formada per alumnes de diversos orígens culturals i generacions, ens oferirà un repertori de balls folk col·lectius i en parella. L’EFFET DULOGIS (Duo Guerbigny-Breugnot). El segon grup serà L’Effet Dulogis, format per Benoit Guerbigny i François Breugnot, músics professionals de l’acordió diatònic i el violí, que us proposen un ball en què les músiques de l’Auvèrnia i el Poitou es retroben. Una nit de ball folk amb músiques compostes per ells o apreses dels avis, generació rere generació.

25è ANIVERSARI DELS FOGUERONS DE SANT ANTONI A GRÀCIA |

Dijous 26 Al C.A.T. Gratuït | 20.00 h Inauguració de l’exposició Sant Antoni, la festa major de l’hivern a càrrec de Toni Torrens, Francesc Fabregat i Josep Fornés. Tast de productes mallorquins presentat per Pere Tàpias. Glosada a càrrec de Glosadors de les Illes i Cor de Carxofa.

Divendres 27 | 19.00 h Taller de ball de bot amb MARIA DOLORS RODRÍGUEZ i AL MAYURQA. 22.00 h Al C.A.T.  Preu: 12 € / 10 € / 6 € CONCERT Grup de música tradicional Es Bastió de S’Illa presenta el disc Serenades. Amb la col·laboració especial de Maria Jesús Martí Es Bastió de S’Illa són una associació cultural creada el 2008 per un grup de persones relacionades amb el món de la música tradicional de Menorca. Ara presenten el seu segon disc amb un recull de gloses antigues i lletres tradicionals musicades amb un estil tradicional però propi.

BALL DE BOT

AL MAYURQA presenten Al Mayurqa creix L’històric grup mallorquí Al Mayurqa neix amb la intenció de dignificar la música tradicional de l’illa fent una lectura actual dels temes que els defineixen com a poble. A mig camí  entre tradició i cançó d’autor, després de la pèrdua de Toni Roig, reprenen l’activitat amb noves fites, el retorn a les places i seguir creixent i compartint música per tot el territori.

Dissabte 28 | Mercats de l’Abaceria i la Llibertat 12.00 h Folk als Mercats amb Es Bastió de S’Illa (Menorca) i Xeremiers de Mallorca.

Mercats de l’Estrella i Lesseps. 12.00 h Folk als Mercats amb Xeremiers i Glosadors de Mallorca. 20.30 h. Cercavila de la plaça de la Vila a la plaça de la Virreina. 21.30 h. Encesa de Foguerons a les places de Gràcia. Plaça del Diamant – Glosada “Festa de sa ximbomba”. 23.00 h. Ball de bot a la plaça de la Virreina amb Marjal en Festa i Al Mayurqa. Foguerons a  les places de Gràcia.

Diumenge 29
19.00 h Al C.A.T. Preu: 15 € / 12 € / 8 € CONCERT BRIGADA BRAVO&DÍAZ (Galícia i Valladolid)
presenten Músiques populars de la Gran Guerra Un projecte basat en músiques i lletres de la Primera Guerra Mundial. Cançons d’amor, de superació i per perdre la por arranjades sense perdre l’essència

Podeu trobar més informació a la web oficial.