Programació de la sala Porta 4 per aquest novembre de 2016.

Encantada, ¿Quieres ser mi pareja? es pot veure a la sala Porta 4.

Programació PORTA 4 novembre 2016 |

Encantada, ¿Quieres ser mi pareja?

Del 4 al 25 de novembre 2016
Cincómonos Teatro
Divendres a les 22.00 hores
Comèdia. Castellà.
60 minuts. Recomanada a partir de 13 anys.

La història de l’Ana i el Carlos, una parella que porta unida des de fa molt temps, es veu alterada per l’aparició de l’Oscar en les seves vides, que té per norma fer tot allò que desitja i no deixar coses pendents. A partir d’això, els protagonistes es replantegen la seva relació. Humor, sàtira i anàlisi de la rutina on solen caure totes les parelles, són els ingredients que Héctor Grimberg ens proposa.

Ball Robat 

Del 5 al 26 de novembre 2016
Truss espectacles
Dissabtes a les 21.30 hores
Comèdia dramàtica. Català.
115 minuts. Recomanada a partir de 13 anys.

Considerada la peça amb més èxit de l’autor, Ball Robat és una obra que mostra a personatges molt humans a través de l’exemplificació del fracàs del matrimoni de tres parelles d’amics de classe acomodada. L’amor, l’odi, la resignació, la ràbia, la hipocresia o la indiferència seran els sentiments pels quals els sis personatges es mouran de manera contínua demostrant que la vida no sempre és el que sembla.

T-LOVE 3000 Terapia de Choque 

Del 6 al 27 de novembre 2016
Cía. Desconectart
Diumenges a les 18.00 hores
Comèdia. Castellà.
80 minuts. Recomanada a partir de 13 anys.

T-Love 3000 és un text original d’Alberto Guerrero, membre de la companyia i, a més, actor en la mateixa. El text, si bé tracta el tema de l’adulteri amb un to còmic, no està exempt de cert anàlisi més profund sobre el que són les relacions extramatrimonials. ‘El mètode’ actua a manera de màquina de la veritat, posant-nos davant d’un mirall per contemplar els nostres errors i ajudarnos a redimir-nos.

Carmen, cansada de la situació que travessa el seu matrimoni, cita al seu marit Tomás en una consulta matrimonial on el doctor Esnaola assegura solucionar tots els seus problemes matrimonials amb un revolucionari mètode: El T-Love 3000.

Home Sweet Home 

Del 6 al 27 de novembre 2016
Cia. La Utòpica
Diumenges a les 20.30 hores
Drama. Català
65 minuts. Recomanada a partir de 18 anys.

Home Sweet Home és la història de quatre germans amb quatre realitats molt distants però que, tot i les desavinences, s’esforcen per mantenir el nucli familiar intacte. Cada un ha de conviure amb les seves dificultats i cada un modela la percepció del món a la seva manera per tirar endavant: la responsabilitat de créixer sense els pares, l’omnipresent somni americà per aconseguir la vida desitjada, les desigualtats socials, la revolució de l’època per guanyar drets i llibertats… Un seguit de temes que marcaran el pas del temps i les relacions entre els quatre germans.

El públic empatitzarà amb ells de la mà del germà petit, l’innocent Timothy, el qual té la seva pròpia visió de la realitat i distorsiona el seu record per tenir el que se suposa que tots els nens haurien de tenir: una infància feliç. A través del seu punt de vista l’espectador anirà descobrint, pas a pas, quina és la realitat de la família Parks.

Xino Xano 

Del 6 al 27 de novembre 2016
Cia. Fes-t’ho com vulguis
Diumenges a les 11.00 i a les 12.00 hores
Teatre infantil. Català
40 minuts. Recomanada de 0 a 3 anys.

La Tuinga és una girafa una mica dormilega i molt somniadora. Somia tots els camins que vol descobrir, els mars que vol navegar i fins i tot les estrelles que vol tocar. La Tuinga somia un avió per travessar els núvols i un tren per saludar a tota la gent dels camins. Somia una barca per conèixer els colors dels peixos i un coet per enfilar-se fins la lluna. La Tuinga, però, quan es desperta de bon matí, se’n adona que no té res de tot això… tan sols cames i peus, com tothom. La Tuinga es posa a caminar. Un peu davant de l’altre. I així, xino-xano, descobreix que caminar és una manera ben bonica per començar a conèixer món.

El Petit Príncep Màgic

26 de novembre 2016
Cia. Ludoquem
Dissabte a les 17.00 hores
Teatre infantil. Català
60 minuts. Recomanada a partir de 5 anys.

‘La Fada dels Llibres’, es presenta amb la intenció de descobrir-nos la història de ‘El Petit Príncep’. Apareix en escena ‘L’Aviador Màgic’, que de manera passional i divertida donarà forma a la història. Veurem plats xinesos simbolitzant asteroides, objectes que leviten, llibres màgics i moltes més sorpreses i habilitats d’aquest peculiar Aviador, que un dia en el desert del Sàhara va viure una meravellosa aventura. El públic infantil gaudirà i participarà de l’espectacle.

Bits & Beats 

Diumenges 13 i 20 de novembre, 20.30 hores Sense text. Recomanada per a tots els públics.

Una peça de teatre interactiu. Una fusió entre el món analògic i el món digital una trobada entre la mecànica i la realitat virtual una escena mutant que reacciona segons els actes de dos autòmats en el seu taller. Una història digital i humana a parts iguals.

Com sempre podreu trobar més informació a la web de la sala